Keita Mosa atgriezusies pie sava drauga narkomāna

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: photobucket.com

Skandalozi slavenā modele Keita Mosa uzvedas kā Māte Terēze. Un ir pamats tā domāt, jo ar kokaīna skandālu saistītā Mosa atgriezusies pie sava ne mazāk skandalozi slavenā drauga — narkomāna Pīta Dohertija.

Jāatgādina, ka abu šķiršanās bija dramatiska, taču tagad Mosas rīcību var nodēvēt par labdarības augstāko virsotni. Pagājušā gada nogalē abi mīlnieki pamatīgi sastrīdējās, jo nekādi nevarēja vienoties par to, ka Pītam būtu jāatmet niekošanās ar narkotikām. Keita, kas pēc skandāla ar kokaīna lietošanu tikai ar lielām pūlēm saglabāja savus titulus, nāca pie prāta un sakostiem zobiem izcīnīja atbrīvošanos no narkotisko vielu atkarības. Toties viņas draugs, kam nebija tik daudz gribasspēka, neskatoties uz visiem solījumiem pārtraukt niekošanos ar narkotikām, turpināja lietot visu, kas pagadījās pa rokai. Pēc visa tā, šādas rīcības nomocīta, modele nolēma pamest puisi, paziņojot, ka aiziet no viņa uz visiem laikiem.

Te arī Pīts sāka dziedāt slavas dziesmas. Katrā intervijā, lai kādu jautājumu uzdevis intervētājs, Dohertijs, kas bija iemīlējies līdz ausīm, žēlojies, ka viņam bez Keitas ir grūti. Un Mosas maigā sirds neizturēja Dohertija ciešanas. «Viņa zina, ka viņš ir bīstams, taču mīl viņu un mīlēs vienmēr,» zinājusi teikt kāda Mosas draudzene.

Kopš šāgada marta medijos parādījās ziņas par slepenām Mosas un Dohertija tikšanās reizēm, kaut arī abi oficiāli skaitījās pašķīrušies. Te žurnālisti abus pieķer kādā tumšā ieliņā, te sagaida pie abu kopīgā drauga mājas. Taču publiski abi gan kopā vēl nav parādījušies. Tomēr ilgi slēpt savu kaisli vienam pret otru abiem nebija spēka. Nesenajā rokfestivālā Bedfordā abu kaisle uzbangoja, un, laimes pārņemti, abi balodīši kopā parādījās publiski. «Viņi kaislīgi skūpstījās un neatgāja viens no otra ne soli,» teikuši liecinieki.

Tomēr labi informēti cilvēki, kas atrodas ļoti tuvu pārim, šajā apvienošanās reizē vairāk saskata ne tikai mīlestības triumfu, bet arī labdarības uzvaru. Pāra paziņas uzskata, ka narkotiku lietošanu pārtraukusī Mosa atgriezusies pie Dohertija, lai palīdzētu viņam tikt galā ar šo netikumu un sāktu normālas attiecības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu