Hale Berija vēlētos piedalīties «X cilvēku» turpinājumos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:askmen.com

Pašlaik notiek darbs pie ceturtās filmas par «X cilvēkiem», kaut arī nelielas problēmas izraisījuši jautājumi par dažiem A saraksta aktieru honorāriem. Filmas izpildproducente Laurīna Šūlere Donere pavēstījusi: «Jaunākie filmas aktiersastāva aktieri jau ir apstiprināti, vecākie vēl nav.»

«Oskarotā» Hale Berija, kas visās trijās iepriekšējās filmās atveido Vētru, nesen atklājusi, ka vēlētos filmēties arī ceturtajā daļā. Viņa pastāstījusi presei: «Es atveidošu šo lomu tik ilgi, cik vien varēšu. Pašlaik esmu piesaistīta vairākiem projektiem, tāpēc, ja man paveiksies, būšu aizņemta nākamos divus trīs gadus. «X cilvēki» man patīk, tāpat kā mana loma. Ja būtu vēl kāds spēcīgs šīs filmas turpinājums, es, iespējams, atmestu pārējiem projektiem ar roku.»

Filmas izpildproducente Donere apstiprinājusi, ka pašlaik notiek darbs pie diviem ļoti veiksmīgā komiksa ekranizējumiem: «Mēs strādāsim pie «Vilkača», taču tas notiks ne ātrāk kā gada beigās, jo Hjū Džekmens pašlaik strādā pie jaunās Beza Lurmena filmas. Sagatavošanas procesā ir arī «Young Magneto».»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu