Piedalies konkursā par «re:loud» un laimē!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mobilais festivāls «re:loud» un portāls «Apollo» aicina piedalīties konkursā un laimēt suvenīrus ar festivāla simboliku!

No pirmdienas līdz trešdienai ik dienu piedāvājam pieciem «Apollo» lasītājiem justies kā veiksminiekiem, jo tieši tik spēlētāju ik dienu saņems balvas!

Konkursa pirmās dienas rezultāti:

Sarkanās cepurītes laimējuši: Jānis Dzintars, Anita Bērza, Armīns S. un Guna Eglāja, savukārt mugursomu - Agita Krieviņa! Apsveicam! Informācija par balvu saņemšanu tiks nosūtīta uz jūsu norādītajām e-pasta adresēm.

Konkursa otrās dienas rezultāti:

Veiksmīgie cepurīšu īpašnieki ir: Dairis Sproģis, Martinas Kvasis, Annija Jenča, T-kreklu laimēja Zane Ozoliņa, bet mugursomu - Baiba Eversone!

Konkursa trešās dienas rezultāti:

Cepurītes laimējuši: Sandris Dubovs, Vizma Gailīte un Aigars Maksimovs, krūzīti ar «re:loud» logo laimējusi Baiba Bērziņa, mugursomu - Līva Nagliņa, savukārt ielūgumu divām personām uz mobilo festivālu savā īpašumā iegūst Una Kalniņa!

Paldies visiem, kas piedalījās! Uz tikšanos turpmāk!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu