«Z-Scars» tagad arī krieviski (audio)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Populārā latviešu rokgrupa «Z-Scars» nolēmusi iekarot krievvalodīgās publikas simpātijas, šodien iepazīstinot klausītājus ar savu pirmo singlu krievu valodā «Kriči!». Kā atzīst grupas mūziķi, dziesmas tapšanu iedvesmojusi krievu rokmūzikas leģenda — grupa «Bi 2».

Ar jauno singlu līdz šim latviski runājošai auditorijai pazīstamā grupa «Z-Scars» dosies iekarot pagaidām neiepazīto Latvijas auditorijas daļu. «Man vienmēr ir patikusi krievu valoda, tās ekspresīvais, spēcīgais un dzirkstošais skanējums. Tāpēc esam priecīgi par jaunajām emocijām, ko sniedz šī dziesma,» atzīst grupas līderis Andris Kivičs. Grupa ir apņēmības pilna iekarot krievvalodīgās publikas simpātijas, tāpēc plāno daļu grupas topošā trešā albuma ierakstīt arī krievu valodā.

:: Noklausies «Kriči!»

Kā stāsta Kivičs, doma par jaunās dziesmas ierakstīšanu krievu valodā radusies pēc krievu rokmūzikas leģendas «Bi 2» iesildīšanas Ogres estrādē šovasar. Viņš atzīst, ka «Bi 2» mūziķi izrādījuši interesi par abu grupu sadarbību nākotnē.

Jaunā dziesma «Kriči!» sarakstīta smagā roka stilā, taču ir melodiska un liriski ļoti iedvesmojoša. ««Kriči!» stāsta, ka nav nekā nesasniedzama, ja to ļoti vēlies, īpaši, ja kopā ar tevi ir kāds, kas katru dienu tevi iedvesmo neatteikties no taviem sapņiem,» — tā Andris Kivičs.

«Z-Scars» sniegumu krievu valodā atzinīgi jau novērtējis «Radio SWH+» galvenais producents Edmunds Kaševskis, iekļaujot jauno singlu «Radio SWH+» rotācijā un uzaicinot grupu uzstāties «Radio SWH+» 15 gadu jubilejas koncertā «Skonto» hallē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu