Kokaīna skandāls trīskāršojis Keitas Mosas ienākumus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kopš pagājušā gada narkotiku skandāla Keitas Mosas ikgadējie ienākumi kosmiskā tempā palielinājušies līdz 30 miljoniem sterliņu mārciņu.

Lai arī tika domāts, ka pērnajā septembrī publicētās fotogrāfijas, kurās redzams, kā Keita Mosa lieto kokaīnu, izjauks supermodeles karjeru, viņas ienākumi ir gandrīz trīskāršojušies. Uzreiz pēc skandāla vairāki modes nami, ieskaitot «Roberto Cavalli» un «H&M», lauza ar Mosu līgumus, tomēr viņa zaudēto ir atguvusi ar uzviju.

Patlaban modele ir reklāmas «seja» 14 dažādiem zīmoliem, ieskaitot «Versace», «Calvin Klein», «Stella McCartney», un pašlaik viņa uzstādījusi savdabīgu rekordu — lielākais vienlaicīgo reklāmas līgumu skaits. Nav nevienas citas slavenības, kam būtu tik daudz reklāmas kampaņu vienlaikus.

32 gadus vecā skaistule, kas atkal satiekas ar trakulīgo rokmūziķi Pītu Dohertiju, ir atjaunojusi līgumu ar «Burberry», kā arī noslēgusi jaunas vienošanās ar «Nikon Cameras», «Virgin Mobile», «Agent Provocateur», «Louis Vuitton» un «Christian Dior».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu