Keita Mosa pieņēmusi Dohertija bildinājumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: tv4.se

Supermodele Keita Mosa, atzinīgi novērtējot Pīta Dohertija cīņu ar narkotiku atkarību, piekritusi viņa bildinājumam.

Britu laikrakstam «Sunday Mirror» kāds labi informēts cilvēks pastāstījis: «Keita atzinīgi novērtēja Pīta attieksmes maiņu. Viņa vienmēr ir mīlējusi Pītu, tomēr viņš bija jāatgriež uz pareizā ceļa. Tagad vairs viņu laulībām nekas nestāv ceļā.»

27 gadus vecais rokmūziķis izgāja ilgu rehabilitācijas kursu un šodien tiks atbrīvots no klīnikas, kurā tika ārstēta viņa narkotiku atkarība.

Runā, ka pāris salaulāsies tuvākajā laikā. Pļāpīgais «Sunday Mirror» informētājs zināja stāstīt, ka Dohertijs bildinājis 32 gadus veco supermodeli pagājušajā trešdienā un viņa esot piekritusi laulībām.«Pīts uzstāj, ka laulību ceremonijai jānotiek šaurā loka, bet Keita vēlas, lai tajā piedalītos arī viņas māte.»

Iespējams, pēc kāzām skandalozais pāris pārcelsies uz dzīvi Amerikā. Mosa un Dohertijs interesējušies par savrupmāju ar trim guļamistabām. Pāris cer, ka Amerikā viņu popularitāte nav tik liela un tur viņi varētu dzīvot mierīgi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu