Dženeta Džeksone ļoti vēlas kļūt par māti

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Dziedātāja Dženeta Džeksone atzīst, ka aizvien izmisīgāk vēlas kļūt par māti, vēsta «Contactmusic».

40 gadu vecā dziedātāja, kas satiekas ar mūzikas producentu Žermēnu Diprī, atzīst, ka vēlas dzemdēt bērnu, taču baidās, ka ir jau par vēlu, lai viņa spētu ieņemt bērnu dabiskā ceļā.

«Es kādreiz gribētu bērnu. Un domāju, ka tam būtu jānotiek drīz, man jau ir 40,» viņa sacīja.

Arī Žermēns dedzīgi vēloties, lai pārim būtu bērns, un atzīst, ka grib lielu ģimeni, tādu pašu, kāda bija Dženetai, kad viņa auga. «Mēs pārspēsim Džeksonus,» viņš joko.

Neskaitot savu vispopulārāko radinieku Maiklu Džeksonu, Dženetai ir divas vecākas māsas, Latoija un Rebija, un vēl pieci brāļi: Džekijs, Tito, Džermeins, Marlons un Rendijs.

Pagājušajā gadā jau izplatījās baumas, ka Dženetai jau ir bērns, kura esamība tiek turēta noslēpumā. Viņas bijušā vīra brālis Jangs Debaržs kādai ASV radiostacijai «atklāja», ka Dženetai ir 18 gadu veca meita Rendija.

Dziedātājas bijušais vīrs Džeimss apprecēja Džeksoni 1984. gadā, bet gadu vēlāk izšķīrās. Viņa brālis stāstīja, ka Rendija tikusi aizsūtīta dzīvot pie Džeksonu ģimenes vecākās atvases Dženetas māsas Rebijas. «Džeimss un Džeksonu ģimene visu paturēja pie sevis, ļoti uzmanīgi, lai neviens to neuzzinātu,» esot sacījis Debaržs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu