Kašķīgā Kamerona Diaza bijusi pakļauta nāves briesmām

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Holivudas aktrise Kamerona Diaza pirms dažām dienām pārcietusi atentāta mēģinājumu. Aktrise vērsusies policijā, bet bijusi pārsteigta un nav spējusi neko sakarīgi paskaidrot.

No uztraukuma sieviete pat nespēja aprakstīt tā cilvēka ārieni, kas mēģinājis viņu sabraukt ar savu auto. Kamerona Diaza liktenīgajā mirklī ar draugu — dziedātāju Džastinu Timberleiku — atgriezusies mājās no kādas ballītes, ko viņas draugi organizējuši Holivudā. Zvaigžņu pāris devies uz Džastina auto, kad piepeši no krūmiem izlēkuši paparaci, cenšoties nofotografēt abus mīlniekus.

Kā izteikusies policijas virsniece Eiprila Hardinga, kas pierakstījusi satrauktās Diazas liecību, slavenais pāris devies uz auto un steidzis tajā iesēsties, taču fotogrāfs viņus apsteidzis. Paparaci paspējis ielēkt savā auto un braucis tieši virsū Kameronai Diazai, apžilbinot viņu ar sava auto gaismām. Pārītis tikai pēdējā mirklī paspējis ielēkt krūmos. Fotogrāfs paspējis nofotografēt pārsteigtās zvaigznes un aizbēdzis no notikuma vietas. Pāris nespēja iegaumēt fotogrāfa izskatu, un tagad nav zināms, vai izdosies viņu atrast.

Kā zināms, nesen aktrise ļoti mainījusi savu izskatu, tagad viņa ir garmataina brunete. Kā izteikusies aktrise, viņa kopš bērnības ir gaišmataina un viņa ir nogurusi no šā tēla. Tāpat aktrise atzinusies, ka vēlas dzemdēt bērnu, taču viņas draugam Timberleikam šajā sakarā ir citi plāni, kaut arī viņš labprāt salaulātos ar aktrisi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu