Mets Deimons strādājis ar policiju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:thecinemasource.com

Lai sagatavotos  drīzumā arī Latvijā uz ekrāniem gaidāmajai filmai «Atkritēji» («The Departed»), Mets Deimons esot pievienojies Bostonas policijas departamentam.

«Oskarotais» aktieris, kas filmā atveidos bandītu, kurš iefiltrējas policijas departamentā kā spiegs, atzinies, ka devies reidos ar Bostonas policiju. Aktieris jokojis: «Pirms tam vienīgā saskarsme ar policiju man bija brīžos, kad tiku aizturēts par ātruma pārkāpšanu, tāpēc darbs ar policiju bija lieliska jauna pieredze manā dzīvē.»

35 gadus vecais aktieris esot pat palīdzējis policijai atklāt zagļu midzeni. Šajā reidā Mets Deimons gan esot palicis ārpusē, kamēr policijas darbinieki «iztīrījuši» māju, turklāt mugurā viņam bijusi ložu necaurlaidīga veste. «Es tomēr guvu priekšstatu par nežēlīgo un agresīvo pasauli, kādā dzīvo mans varonis,» atzinis Mets Deimons.

Aktieris nekavējoties esot piekritis tēlot vienu no lomām Mārtina Skorsēzes režisētajā episkajā trillerī, kura darbība risinās viņa dzimtajā pilsētā. Mets Deimons nav slēpis savu sajūsmu: «Tas bija manu sapņu sapnis. Es pat necentos tēlot, ka mani tas nesaviļņo.»

Filmā «Atkritēji» būs redzami arī Džeks Nikolsons un Leonardo Dikaprio, to producējusi Breda Pita «Plan B Entertainment».

Filma Latvijā uz lielajiem ekrāniem gaidāma 13. oktobrī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu