Repše: JL gatavs strādāt valdībā uz tiesiskas valsts principiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Partijas «Jaunais laiks» vadītājs Einars Repše apstiprina, ka partija ir gatava strādāt valdībā ar visām 9.Saeimā iekļuvušām labējām partijām uz tiesiskas valsts principiem. «Uzskatu, ka pašlaik ir laba iespēja izveidot stabilu labējo valdību, kura var nostrādāt visu 9.Saeimas pilnvaru laiku, un kopīgiem spēkiem strādāt pie sabiedrības labklājības vairošanas un ilgtspējīgas tautsaimniecības attīstības. «Jaunais laiks» ir gatava konstruktīvai sadarbībai un cer, ka arī pārējās labējās partijas tam ir gatavas,» teica Repše.

Partijas valde ir izveidojusi sarunu grupu Valda Dombrovska vadībā un devusi tai plašu mandātu sarunu vešanā ar pārējām labējām partijām par koalīcijas un valdības izveidošanu. «Mans kā partijas vadītāja un valdes viedoklis ir pilnībā pārstāvēts sarunu grupai dotajā mandātā,» uzsvēra Repše. «Es rūpīgi sekoju līdzi sarunām un kopīgi ar citiem valdes locekļiem esmu gatavs izvērtēt un paust savu viedokli par jebkuru potenciālo koalīcijas partneru konstruktīvu priekšlikumu.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu