Igijs Pops brauks uz Rīgu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: iggypop.com

Šā gada 5. decembrī «Arēnā Rīga» vienīgo koncertu Baltijā sniegs viena no spilgtākajām rokmūzikas ikonām — Igijs Pops ar grupu «The Stoogies». Viņš ir viens no visu laiku spilgtākajām mūzikas zvaigznēm, kāda jebkad viesojusies Rīgā, ir pārliecināta producentu grupa «Pozitivus Music». 

Igijs Pops ir viena no nozīmīgākajām rokmūzikas figūrām, kura karjera sākās jau septiņdesmitajos gados. Savu popularitāti viņš sasniedzis, pateicoties tādām izcilām dziesmām kā «Lust For Life», «Real Wild Life», «Passangers» un vēl daudzām citām.

Igijs Pops ir daudzu slavenu filmu mūzikas autors. Viņš ir rakstījis mūziku tādām filmām kā «Batman Forever», «Trainspotting», «Coffe and Cigarettes», «The Life Aquatic with Steve Zissou». Igijs Pops ir ne tikai filmu mūzikas autors, bet arī aktieris Džima Džarmuša filmās «Coffe and Cigarettes» un «Dead Man» un Džonija Depa filmā «The Brave».

Latvijā Igiju Popu bieži atpazīst kā slavenās Gorana Bregoviča dziesmas «In the Deathcar» izpildītāju.

Biļešu tirdzniecība uz koncertu sāksies rīt, 17. oktobrī, plkst. 10.00 visās «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās. Pirmo 1000 stāvvietu biļešu cena — 14 latu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu