Seši noteikumi, lai apprecētu Keitu Mosu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no arhīva

Supermodele Keita Mosa izdomājusi sešus likumus, kas jāievēro viņas līgavainim Pītam Dohertijam, citādi viņa atsaukšot iecerētās kāzas.

Pirmais attiecību likums jeb bauslis, kā to dēvē pati Mosa, ir — skandalozais rokmūziķis nedrīkst lietot narkotikas. Vēl Dohertijam jāpārtrauc attiecības ar draugiem, kuri lieto narkotikas, kā arī jāzvana Keitai vismaz trīs reizes dienā.

Ja 27 gadus vecais Pīts tik tiešām vēlas laulāties ar 32 gadus veco supermodeli, viņam aizliegts flirtēt ar savām pielūdzējām, jālieto veselīgs uzturs un ik dienu divas stundas jāvelta dzejas un mūzikas radīšanai.

Pagājušajā nedēļā Mosa pieķērusi Dohertiju flirtējam ar kādu francūzieti un sarīkojusi īstu skandālu, britu tabloīdam «The Sun» pavēstījis kāds notikuma aculiecinieks. «Viņi visu atlikušo vakaru viens uz otru kliedza. Keita zina, ka Pīts viņu mīl, tomēr viņa gars ir brīvs, un nekas viņu nespēj noturēt pie zemes. Dohertijs necieš Keitas greizsirdības scēnas, un viņa tās spēj sarīkot no nekā — pat no vienkāršām intelektuālām Pīta sarunām ar jaunām, mākslinieciskām sievietēm, kuras dievina Pīta dzejnieka talantus.»

Jau ziņots, ka supermodele un rokmūziķis nolēmuši salaulāties nākamā gada janvārī Ibicas salā. Keita Mosa piekrita Dohertija bildinājumam pēc tam, kad mūziķis klīnikā sāka cīņu ar savu narkotiku atkarību. Nu Dohertijs ir izrakstījies no klīnikas un joprojām nav lietojis narkotikas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu