Sākusies biļešu tirdzniecība uz Dimas Bilana koncertu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

No šodienas tiek sākta biļešu iepriekšpārdošana uz jaunās Krievijas zvaigznes Dimas Bilana koncertu Rīgā, kas notiks 2007. gada 20. janvārī «Arēnā Rīga».

Biļetes uz gaidāmo koncertu ikviens interesents var iegādāties jau no plkst. 12.00 visās «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās.

Tirdzniecībā pieejamas pirmo dienu akcijas biļetes par īpašu cenu — Ls 10. Būs arī fanu biļetes, kas nodrošinās agrāku ieeju teritorijā, šo biļešu cena būs Ls 15, biļešu skaits ierobežots.

Jau ziņots, ka koncerta biļešu cena būs no Ls 15 līdz Ls 25. «Arēnas Rīga» ložu īpašniekiem biļetes maksās Ls 15, bet labākās sēdvietas zālē un LMT kluba vietas — Ls 25.

«Mēs aicinām ikvienu, kuram pieejams internets, iegādāties biļetes uz gaidāmo koncertu ar interneta starpniecību. Tas ne tikai palīdz ietaupīt laiku, bet arī aiztaupa liekus pārdzīvojumus, kas rodas ikreiz, kad kāds laiks jāpavada rindā, gaidot kāda pakalpojuma sniegšanu,» aicina koncerta producentu SIA «Untitled Koncerti» pārstāvis Mārcis Gulbis.

Uz koncertu, kas šā gada oktobrī notiks Viļņā, pirmajā dienā tika pārdotas 6500 biļetes. Liela interese par mākslinieka koncertu tiek plānota arī Rīgā, tāpēc koncerta rīkotāji lūdz Dimas Bilana fanus iegādāties biļetes laikus, jo iespējas sarīkot papildu koncertu nebūs mākslinieka lielās noslogotības dēļ.

Ar savu jauno, gandrīz divas stundas garo koncertprogrammu «Laiks — upe» Dima ir apbraukājis jau lielāko daļu Eiropas un gandrīz visu Krieviju. Pilnīgi visur koncerti bijuši ļoti labi apmeklēti un par tiem dzirdētas tikai labas atsauksmes. Rīgā Dima Bilans ieradīsies no Tallinas ar 16 cilvēku pavadošo grupu.

Jaunais mūziķis koncerta rīkotājiem izvirzījis stingrus tehniskos noteikumus, kuriem jābūt izpildītiem bez ierunām. Atšķirībā no citiem populāriem izpildītājiem Dima Bilans aizkulisēs nepieprasa nekādus alkoholiskos dzērienus. Visas mūziķa vizītes laikā Rīgā Dimam tiks nodrošināti miesassarga pakalpojumi. Pašlaik tiek saskaņots laimīgo fanu skaits, kuri varēs satikties ar Dimu Rīgas koncerta laikā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu