Ar dziesmu «Lido» cauri Latvijai

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Morning After» pēc ilgāka pārtraukuma atsāk aktīvi koncertēt Latvijas labākajos dzīvās mūzikas klubos.

Jaunā dziesma «Lido», kas tapusi ar vokālistes Agates Dombrovskas vārdiem, iedvesmojoties no pašas emocijām, stāsta par sirds brīvību no šaubām un pārmetumiem, par to, ka dzīve turpinās un visas pārmaiņas notiek uz labu. Tūres jaunajā programmā šarmantais stils un elegance mijas ar enerģijas pārpilnu skanējumu. «Mēs tiešām esam sailgojušies pēc aktīviem koncertiem un nevaram vien sagaidīt, kad varēsim iekustināt publiku un iegriezt ballīti!» tā Agate.

Grupu «Morning After» veido septiņi jauni profesionāli mūziķi. «Morning After» dibināta 2003. gadā, sevi piesakot kā instrumentālu sastāvu, kas spēlē tikai instrumentālu džeza mūziku. Gadu vēlāk grupas pirmais singls «First» piedalās SWH starptautiskajā jauno grupu konkursā. Tajā pašā laikā dziesma «Morning After» ieguva 1. vietu topā «SWH priekšnams», kā arī guva uzvaru jauno grupu konkursā «Pirmā plate». 2005. gadā dziesma «Saucu tevi» iekļūst radio «SWH Top 40» un «FIT FM top 20», kļūstot arvien atpazīstamāka Latvijas mūzikas apritē. Festivālā «Bildes» tapa kopprojekts ar grupu «Labvēlīgais tips». Neskaitāmi apbalvojumi un nominācijas liecina par to, ka «Morning After» pamazām iekaro savu vietu zem Latvijas mūzikas saules. Tādējādi tika iegūta 1. vieta projektā «Pēdas» jauno grupu konkursā, kā arī izskanējušā konkursā «Sinepes un medus 2005» «Morning After» ieguva 1. vietas nominācijās «Labākais pianists», «Labākais pūtējs» un «Labākais skatuves tēls». Pirmā lielākā uzstāšanās notika, piedaloties festivālā «Baltic Beach Party 2005».

Šogad notika izmaiņas grupas sastāvā, kad tai pievienojās Dairis Petrauskis pie bungām un fona vokāliste Māra Dombrovska. Dziesmu «Saucu tevi» konkursa «Stage Number One» žūrija atzina par labāko šā gada grupu konkurencē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu