Ivo Fominam jauns radio singls un drīz arī albums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ radiostacijās nonāks jaunākais Ivo Fomina soloprojekta singls «Pārāk daudz». Tā ir jau trešā dziesma no gaidāmā albuma, kas nonāk radiostacijās pēc labus panākumus guvušajām «Viņa raud» un «Es vēlos būt līdzās».

Starp citu, tieši «Es vēlos būt līdzās» pašlaik ir otra visvairāk pieprasītā dziesma MP3 mūzikas portālā «DoReMI.lv» uzreiz pēc «Jumpravas» un Roberta Lejasmeijera «Ziemeļmeitas» jaunās versijas.

Arī jaunā dziesma «Pārāk daudz» ir tradicionāla roka balāde, un tas ir žanrs, kurā Ivo ir nepārspējams jau kopš «Fomina & Kleina» panākumu laikiem un pat vēl agrāk.

Dziedātāja pirmais reālais albums ir jau pilnībā pabeigts, un tas ar nosaukumu «Palikt vienam» iznāks jau novembra sākumā. Tajā visas dziesmas, izņemot vienu (F. Ķiģelis/E. Grodums «Vēstule»), ir paša Ivo komponētas un viņa grupas dalībnieku aranžētas. Tekstus rakstījis Guntars Račs.

«Es strādāju pats savā ierakstu studijā, ļoti rūpīgi atlasot dziesmas un īpaši piestrādājot pie skaņas. Domāju, ka viss ir izdevies lieliski un tieši tā, kā es to vēlējos. Pāris dziesmas ir pat ļoti «skarbas», bet ir arī trīs kārtīgas balādes, kuras neatstās vienaldzīgus visus tos, kam vēl ir sirds krūtīs,» stāsta Ivo Fomins.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu