Prostitūta kļuvusi par pilsētas simbolu!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reinis Oliņš

Tas notika nevis sensenos laikos, bet gan mūsdienās. Vācu pilsētā Koblencā kāda intīmo pakalpojumu sniedzēja, kas nostrādājusi ielās gandrīz 50 gadus, kļūs par Koblencas reklāmas filmas galveno varoni un stāstīs par pilsētas ievērojamām vietām un ēkām.

Blondā Bridžita, kas 47 gadus piepildīja pilsētas iedzīvotāju seksuālās vēlmes visnotaļ profesionālā līmenī, joprojām plāno nepamest savu profesiju.

Cienījamos gados esošā senākās profesijas pārstāve ir tik ļoti pazīstama un populāra pilsētā un tās apkaimē, ka Koblencas reklāmas filmas producenti nolēma uzaicināt tieši viņu, lai kopā ar citām pilsētas slavenībām stāsta par savu pilsētu.

Bridžita pati nesaprot, kāpēc ap šo faktu tiek taisīts tik liels troksnis — viņa vienkārši darot savu darbu. Acīmredzot Bridžitas kundze kā īstena vāciete savu darbu dara pedantiski un akurāti, ko līdzpilsoņi tad arī ļoti augstu novērtējuši.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu