Jau sāks pārdot caurlaides iebraukšanai Jūrmalā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jūrmalas pilsētas Dome šogad agrāk nekā pērn sāks caurlaižu pārdošanu iebraukšanai Jūrmalas īpaša režīma zonā. Tās varēs iegādāties arī pēc gadu mijas.

Caurlaižu cena joprojām paliek nemainīga. Pēc iepriekšējo gadu pieredzes decembra pēdējās darbdienās strauji pieaug caurlaižu gribētāju rindas. Šogad Dome caurlaižu tirgošanu sāks agrāk, taču arī tagad brīdina neatlikt caurlaižu iegādi uz pēdējo dienu. Būtībā šim iepirkšanās drudzim nav nekāda pamata, jo caurlaides varēs iegādāties arī nākamajā gadā.

Jau sākot ar 13. novembri, Jūrmalas pilsētas Domē varēs iegādāties caurlaides iebraukšanai Jūrmalā 2007. gadam. Tāpat kā agrāk caurlaides būs iespējams nopirkt dažādiem laika posmiem — mēnesim, sezonai un visam gadam. Iegādājoties caurlaidi mēnesim, tās darbības laiku arī šogad aprēķinās, sākot no caurlaides iegādes dienas, nevis kā pirms tam — līdz pašreizējā kalendārā mēneša pēdējai dienai.

Tomēr ar lielāku laika patēriņu jārēķinās tiem, kas vēlas iegādāties caurlaides ar atlaidēm, iestādēm un uzņēmējiem, noformējot caurlaides lielam autotransporta skaitam vai norēķinoties ar pārskaitījumu, bet it īpaši tiem, kas vēlas saņemt atlaides, kādas nav paredzētas Domes saistošajos noteikumos. Šie iesniegumi tiks izskatīti piecu darbdienu laikā.

Caurlaides iebraukšanai Jūrmalas pilsētas īpaša režīma zonā iedalās divās pamatgrupās ar atšķirīgu cenu: vieglajam un smagajam autotransportam. Tās izsniedz gan konkrētam transportlīdzeklim, gan uzrādītājam atkarībā no laika posma, kādam caurlaide paredzēta, un atkarībā no tā, vai caurlaide iegādāta par pilnu cenu, vai tiek piemērota atlaide.

Pilnas cenas caurlaižu pārdošanas vieta jau zināmā — Jomas ielā 1/5, 118. kabinetā, darbdienās no plkst. 8.30 līdz 13 un no 13.30 līdz 17. Savukārt, lai noformētu atvieglojuma piešķiršanu un saņemt atbilstošu caurlaidi, jādodas uz 344. vai 345. kabinetu pirmdienās un otrdienās no plkst. 15 līdz 17 vai piektdienās no plkst. 9 līdz 11. Iedzīvotājiem, kuru transportlīdzekļi reģistrēti Jūrmalas pilsētā vai kāds no laulātajiem ne mazāk kā gadu deklarējis pastāvīgo dzīvesvietu Jūrmalā, iespējams saņemt caurlaidi visam gadam arī CSDD Jūrmalas nodaļā Slokas ielā 75.

Jūrmalas pašvaldības mājas lapas

Nemainīga paliek kārtība, kādā iegādājamas vienas dienas caurlaides Jūrmalas pilsētas īpaša režīma zonas robežpunktos. Atgādinām, ka to transportlīdzekļu vadītāju ērtībai, kas Jūrmalā iebrauc no Rīgas puses, šajā gadā Jūrmalas Dome papildus uzstādīja autotransporta līdzekļu iebraukšanas nodevas iekasēšanas automātu netālu no lielveikala «SKY» centrālās ieejas, Rīgā, Kārļa Ulmaņa gatvē 122.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu