Būs ceturtā filma par Trako Maksu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Publicitātes foto

Filmas «Trakais Makss» («Mad Max») režisors Džordžs Millers uzņems ceturto filmu par ceļojošo cīnītāju, taču šoreiz galvenajā lomā nebūs redzams Mels Gibsons, kas Maksu atveidojis visās iepriekšējās «Trakā Maksa» sērijās, no kurām pēdējā uzņemta 1985. gadā un saucas «Mad Max Beyond Thunderdome».

Millers esot jau bijis gatavs sākt filmēšanu, taču radušies finansiāli sarežģījumi: «Bija atlikuši trīs mēneši līdz filmēšanas sākumam, kad Irākā sākās karš un kritās ASV dolāra vērtība pret Austrālijas dolāru, tāpēc mēs zaudējām filmas budžetu.»

Režisors pastāstījis, ka Mels Gibsons esot bijis gatavs atkal tēlot Maksi, bet tagad vajadzēs meklēt jaunu galvenās lomas atveidotāju. Millers turklāt uzskata, ka šī loma Melam Gibsonam vairs nav īpaši piemērota: «Kad Mels pirmo reizi atveidoja Maksu, viņam bija 21 gads, tagad viņam ir 50. Turklāt, manuprāt, viņš šobrīd vairāk ieinteresēts visā, kas notiek aiz kameras.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu