Ivo Fomins paliek viens

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šonedēļ mūzikas ierakstu veikalos nonāks dziedātāja Ivo Fomina pirmais soloalbums «Palikt vienam». Visas dziesmas, izņemot vienu, šajā albumā ir paša Ivo Fomina komponētas. Tekstus visām jaunajām dziesmām rakstījis Guntars Račs.

Pazīstamākās dziesmas patlaban ir «Es vēlos būt līdzās», «Viņa raud» un šā brīža aktuālais singls «Pārāk daudz». Albumā iekļauts arī Fēliksa Ķiģeļa un Elvja Groduma dziesmas «Vēstule» jauns ieraksts, bet albuma izskaņā dzirdama dziesmas «Viņa raud» akustiskā versija.

Albums ierakstīts Ivo izveidotajā «FM Sound Studio» Liepājā kopā ar grupu, kuras sastāvā muzicē Roberts Dinters — ģitāra, Egils Mežs — bass, Uldis Knapšis — bungas un Jānis Lemežis — taustiņi. Visi ir jau pieredzējuši mūziķi un agrāk muzicējuši daudzās grupās, arī kopā ar Fēliksu Ķiģeli. Albumu ierakstīja, miksēja un gala Master veidoja grupas basģitārists un studijas režisors Egils Mežs.

Ivo Fomins stāsta: «Šis albums noteikti ir daudz «roķīgāks» nekā mani iepriekšējie albumi citos projektos. Es vēlējos pārmaiņas savā radošajā dzīvē, tāpēc arī tapa šis albums, kas ir, iespējams, visnopietnākais darbs manā mūžā. Tā bija kā savdabīga pārbaude man pašam — vai es spēšu to izdarīt! Pats agrāk tikpat kā dziesmas nerakstīju, bet nu saņēmos. Grupa palīdzēja. Arī tas, ka strādāju pats savā studijā, deva papildu iespējas. Šis albums mums ir iemesls, lai nākamā gada sākumā dotos arī lielākā Latvijas koncertturnejā. Mēs esam reāli dzīva grupa un vēl varam iekabināt daudziem!»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu