Igiju Popu iesildīs divas pašmāju grupas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: iggypop.com

Līdz Igija Popa un «The Stooges» koncertam Rīgā palikusi vairs tikai viena nedēļa un ir zināms, ka par šī koncerta īpašajiem viesiem kļuvušas uzreiz divas pašmāju grupas - «Tribes of The City» un «Inokentijs Mārpls».

«Tribes Of The City» spēlē seši mūziķi, kurus mēdz dēvēt par latviešu indie mūzikas sensāciju un kas īpaši izceļas ar savu enerģiskumu un lielo atdevi uz skatuves. Grupa ir izdevsi divus albumus, pirmais «Running to the Sun» - tika ierakstīts Dānijā 2004. gadā. Otrais albums, kas iznāca pavisam nesen – «For the Sleepy People» ir radīts ciešā sadarbībā ar britu producentu Gregu Haveru, kurš ir strādājis ar tādām grupām kā «Manic Street Preachers», «Super Furry Animals» un «Catatonia».

Grupa «Inokentijs Mārpls» uzskatāma par leģendārāko underground mūzikas grupu Latvijā, kas savu darbību sākusi jau 1985. gadā.

Ieeja «Arēnā Rīga» būs sākot no 19.00. 19:30 ar pusstundu garu programmu uzstāsies «Inokentijs Mārpls», bet pēc viņiem koncertēs «Tribes of The City».

Igijs un «The Stooges» savu koncertu sāks plkst. 21.00.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu