Kamerona Diaza mīl Pamelu Andersoni

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Populārā amerikāņu aktrise Kamerona Diaza pēdējā laikā dažādās intervijās atļaujas diezgan atklāti un bez aizspriedumiem atklāt dažādas savas intīmās dzīves lappuses. Piemēram, nesen viņa atzinās, ka jau ilgu laiku ir iemīlējusies savā kolēģē Pamelā Andersonē.

Holivudas kinozvaigzne jau pusaudzes vecumā fanoja par televīzijas seriālu «Pludmales patruļa», kurā vienu no galvenajām lomām atveidoja arī seksapīlā Andersone. Un vēl pat šodien Kamerona apbrīno slaveno blondīni, kas popularitāti iemantojusi ne tik daudz ar aktrises talantu, kā ar savām izcilajām sievišķīgajām formām. «Es biju kā bez prāta Pamelas Andersones dēļ, un līdz pat šai dienai es par viņu sajūsminos. Viņa bija man pirmā, un tagad ir seksīga kā vēl nekad. Kad es pirmoreiz ieraudzīju Pamelu, biju pārsteigta par viņas skaistumu,» stāsta Diaza.

Šķiet, kinozvaigznei ļoti patīk šokēt sabiedrību, atklājot intīmās dzīves sīkumus. Pirms pāris dienām Kamerona žurnālistiem pastāstīja, ka viņas iecienītākais atslābināšanās veids ir mīlēšanās. «Sekss ir vissatriecošākais līdzeklis pret stresu. Es domāju, ka tas ir vislabākais līdzeklis pret visu. Seksam jābūt obligātai sastāvdaļai katra cilvēka dzīvē katru dienu, tad mēs visi kļūsim daudz laimīgāki,» savās pārdomās dalās kinodīva.

Īpaši Kameronai Diazai patīk svīst. «Man patīk būt fizioloģiskai, kad straujāk sitas sirds un kad es stipri svīstu. Lai to panāktu, sekss ir labākais līdzeklis,» sajūsmināti stāsta aktrise.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu