Krietna ironijas deva svētku vakaram

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MTV

«Pagājušajā gadā mēs savas sirdis nevienam neatdevām, taču šogad mēs to darīsim ar dubultu sparu – MTV Ziemassvētkos piedāvās īpašu raidījumu programmu trīs dienu garumā,» ziņo MTV.

MTV piedāvāto raidījumu programmu šajos Ziemassvētkos baudīt varēs ikviens, lai kādā fiziskā vai garīgā stāvoklī būtu. Tā būs piemērota kā klusiem mīlētājiem, tā aktīviem burziņu cienītājiem, kā arī laiskajiem, kas lielos vēderus turēdami zvilnēs dzīvojamās istabas dīvānā – ikvienam MTV solās būt draugs un atbalsts.

MTV Ziemassvētku vakaru sāks plkst. 19.30 kopā ar Bārkeru ģimenīti MTV šovā «Meet the Barkers», kurā galvenās darbojošās personas ir no vienas vietas tetovētais grupas «Blink 182» bundzinieks un viņa draudzene, titula «Miss ASV» ieguvēja Šanna Maklere.

Pēc Bārkeriem MTV ekrānos zibināsies iespējams blondākā ASV iedzīvotāja un tunču konservu speciāliste Džesika Simsone un viņas mīļotais vīrietis Niks Lašē – salīdziniet savu IQ ar blondā grēka IQ un jūs noteikti jutīsieties par kādu «kapeiku» labāk!

Plkst. 20.30 «MTV News 7 Days» rādīs un stāstīs gan par interesantākajiem notikumiem aiz okeāna, gan par pašmāju mūziķu un šovbiznesa darboņu veikumiem, savukārt turpinājumā - plkst. 21.00 «MTV ZZ Baltic Top 20» Ziemassvētku versija ar dīvainiem topa vadītājiem (aizkulisēs šis tops tiek saukts par «XXX-mas edition») un kolosālām dziesmām.

Plkst. 23.00 jebkuru kārtīgu mājsaimnieci ar savu abolūto nesaimnieciskumu izvedīs no pacietības Osbornu klans īpašā svētku raidījumā «Osborni - Ziemassvētku vakars».

Pusnaktī vēl viens pāris Ziemassvētkos – tikai šie abi sit pušu visus iepriekšējos – ne īsti cilvēki, ne īsti pasaku varoņi Bīviss un Batheds ar savu versiju par Ziemassvētkiem.

«Ziemassvētku vakara raidījumos ir ļoti daudz pašironijas, mēs rādīsim, kā Ziemasvētkus svin ģimenes, kas nav tāds vidējais aritmētiskais, tanī pat laikā diez vai kāds no skatītājiem gribētu būt šo ģimeņu vietā,» teic «MTV Networks Baltic» programmu direktors Andrius Serva.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu