Sjenna Millere noliedz, ka Bobs Dilans apkaunots

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: sawf.org

Aktrise Sjenna Millere noraidījusi apgalvojumu, ka jaunā filma «Factory Girl» vaino dziedātāju Bobu Dilanu Endija Vorhola mūzas Edijas Sedžvikas nāvē.

Kā ziņots iepriekš, Dilans centās apturēt filmas iznākšanu uz ekrāniem, apgalvojot, ka tā ceļot viņam neslavu.

Filmā varonim Bllijam Kvinnam, kurš ļoti līdzinās Bobam Dilanam, ir liktenīga mīlas dēka ar Sedžviku.

Millere, kas filmā atveido Sedžviku, pastāstījusi «The Observer», ka jutusies aizvainota, uzzinot par Dilana dusmām: «Esmu liela Boba Dilana talanta cienītāja. Esmu satriekta, ka filma tik ļoti saniknojusi Dilanu. Sedžvikai bija nepieciešama palīdzība, ko viņai neviens nespēja sniegt. Dilans nepavisam viņu nepieradināja pie narkotikām.»

«Factory Girl» seko sešdesmito gadu modes ikonas Sedžvikas dzīves stāstam, kas 28 gadu vecumā aprāvās ar pašnāvību.

Filma uz ASV ekrāniem parādījās pagājušajā piektdienā, tieši laikā, lai paspētu tikt iekļautai «Oskaru» pretendentu sarakstā.

Producents Hārvijs Veinšteins ir pārliecināts, ka Millere tiks nominēta «Oskaram».

Endiju Vorholu filmā atveido Gajs Pīrss.

Billiju Kvinnu (kā teicis režisors Džordžs Hikenlūpers - «Dilana, Džima Morisona un Donovana krustojumu») filmā atveido «Zvaigžņu karu» zvaigzne Haidens Kristensens.

Tiek uzskatīts, ka Sedžvika iedvesmojusi dažas no Boba Dilana labākajām mīlas dziesmām, taču dziedātājs nekad publiski nav runājis par viņu attiecībām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu