Kā apmierināt sievieti? Vēl 40 ieteikumi... (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

Kas jādara, lai sieviete pēc seksa būtu apmierināta? Katram vīrietim, protams, ir savi paņēmieni, tomēr ir daudz universālu momentu, kas vienlīdz patiks gandrīz visām dāmām. Ja tu tos izpildīsi, visticamāk, tava sieviete savu draudzeņu sabiedrībā pie kafijas un kūkas varēs palielīties ar tevi.


* Melodiskas dziesmas, kuras izpilda dziedātājs ar zemu un samtainu balsi. Kriss Rī, piemēram, vai Leonards Koens. Aizsmakušas un sulīgas balsis lielākajai daļai sieviešu izraisa seksuālu uzbudinājumu (parupjas un nepieklājīgas dziesmas neskaitās). Savukārt augstas sieviešu balsis, gluži otrādi, daudzām dāmām izraisa nervozitāti un nemieru. Muzikālo pavadījumu izvēlies prasmīgi.

* Tu bez viņas lūgumiem un atgādinājumiem uzvelc prezervatīvu. (Un pēc tam to netīšām neatstāj viņā.)

* Tu, maigi apskaujot viņas plecus no muguras, ar zodu atduries starp kaklu un atslēgas kaulu.
Pamēģini pagrozīt galvu. Ja esi trāpījis īstajā vietā, uz sievietes rokām un gurniem uzmetīsies zosāda.

* Kinofilma «Vējiem līdzi». Jums tā jāskatās guļus, apskaujoties kā jaunības trakumā. (Tikai neiedomājies uzaudzēt sev tādas pašas ūsiņas kā Klārkam Geiblam!)

* Maigi čuksti viņas ausī.

* Viņas roku un gurnu iekšpuses glāstīšana — āda tur ir īpaši jutīga.

* Tu viņai atļauj lūkoties uz sevi, nepiesedzoties ar palagu, un pieskarties tur, kur viņai gribas.
Lai arī cik dīvaini, daudzi vīrieši atzīstas, ka viņiem nepatīk būt par savu partneru seksuālās uzmanības objektu. Psihologi apgalvo, ka tās ir sekas tā sauktajai homofobijai — bailēm pievērst sev nepareiza dzimumpartnera uzmanību —, kas dažiem vīriešiem sasniedz patiesi groteskas formas. Pat līdz tādam stāvoklim, ka viņi liedz savām sievām ar rokām pieskarties savam dzimumloceklim vai gurniem.

* Gurķu un zemeņu smarža. Eksperimentāli noskaidrots, ka svaigi griezta gurķa vai zemeņu smarža uz sievietēm iedarbojas uzbudinoši. Līdzīgu efektu izraisa svaiga cepiena aizdara smarža.

* Tu zini, kur atrodas viņas klitors. Un kāpēc tas vajadzīgs.

* Tu viņu paņem uz rokām.

* Sīks un garš stāsts par to, kā tu zaudēji nevainību. Taču tikai tad, kad viņa pati to palūgs.

* Pēc seksa tu ar pirkstu pārvelc pāri viņas sejai — no deniņiem pa vaigu, pāri lūpām līdz zodam. Un smaidi.

* Tu naktī piecelies un nomaini bērnam autiņus.

* Iekošanās viņas krūšu galiņos. Iekosties (uzmanīgi!) var visur: plaukstās, pirkstu spilventiņos, kaklā. Arī visintīmākajās vietās — reizēm tas ir iedarbīgāk nekā pieskaršanās ar rokām vai mēli.

* Nekautrējies teikt, ka tu viņu gribi. Šeit un uzreiz.

* Klasiskā poza. Tajā sievietei seksa laikā rodas izdevība skatīties tev acīs un skūpstīties. Gan viens, gan otrs viņu var novest līdz galējai uzbudināšanās pakāpei. Pierādīts, ka sievietes var sasniegt orgasmu no viena skūpsta vien.

* Zīda gultasveļa. Zīda pieskaršanos sievietes uztver kā glāstus.

* Ļoti biežs frikcijas ritms, kad viņa tūlīt, tūlīt sasniegs orgasmu.

* Sajūtas, kas rodas, kad tu ar pirkstgalu plūkā viņas skropstas no augšas uz leju.

* Tīri un kopti mati. Kā alternatīva var būt arī ļoti īsi mati. Gan vieniem, gan otriem viņai būs ļoti patīkami pieskarties. Turklāt ne vien ar rokām. Pamēģini, piemēram, ar galvu novilkt gar viņas pavēderi un gurnu iekšpusi.

* Tu sūkā viņas kājas lielo pirkstu.

* Regulāri atgādinājumi par to, cik viņa ir skaista un seksuāla.

* Tavas bokserbikses. Aptaujas liecina, ka lielākā daļa sieviešu tās uzskata par visseksuālāko vīriešu apakšveļu.

* Tu, neraugoties uz manāmu uzbudinājumu, turpini viņu glāstīt, novilcinot pamatdarbības sākšanu.

* Tavs muskuļotais torss.         

* Sausi skūpsti. Pieauguši vīrieši neslienājas.

* Pirms likšanās gultā tu noņem savu rokas pulksteni. Tas ļoti veikli izrauj matiņus un sāpīgi griežas.

* Viņa tev atklāti var izteikt savas vēlmes, pat visnegaidītākās, nebaidoties, ka tu apmulsīsi vai sāksi uzjautrināties.

* Pēc orgasma tu uzreiz nepamet viņas ķermeni. Un vēl kādu laiku turpini kustēties. Taču tad, kad tu izej, dari to pakāpeniski, bez asām un straujām kustībām.

* Tev nav slinkums sameklēt viņai jaunas erogēnās zonas. Pamēģini, piemēram, pievērst uzmanību krokai zem viņas gurniem un kāju saliekuma vietai zem ceļgala.

* Tev nav kompleksu par sava dzimumlocekļa izmēru un viņas orgasma patiesumu.

* Sunīšu poza. Nav nekā pārsteidzoša, ja tieši šo stāvokli daba izvēlējusies dzimumaktam gandrīz visām dzīvajām radībām. Klasiskā poza ar vīrieti augšā — nav ērta bērnu ieņemšanai un diezgan jūtami ierobežo partneru izjūtas — plašu izplatību ieguva tikai pēc dažiem gadsimtiem, kuru laikā par jebkuru citu pozīciju praktizēšanu dzīvesbiedriem draudēja publisks sods par izvirtību.

* Rīta kafija gultā.

* Atraisot viņas krūšturi, neatstāj to karājamies viņai kaklā, tiec no tā vaļā pilnīgi. Un arī viņas apakšbiksītes vēlams novilkt no abām kājām, nevis tikai no vienas.

* Sekss laikā, kad viņai mazliet gribas čurāt. Šajā brīdī dažādu fizioloģisku iemeslu dēļ īpaši efektīvi notiek G punkta stimulācija, kas, zināms, ir sieviešu orgasma palaišanas mehānisms.

* Pozā, kurā sieviete ir augšā, arī tu izrādi iniciatīvu — piecel gurnus no gultas un kusties vienā ritmā ar partneri.

* Viņas matu pīšana bizēs. Vispār daudzas sievietes atzīstas, ka matu ķemmēšana un ieveidošana viņām izraisa erotiskus pārdzīvojumus. No zinātnes viedokļa tas ir pilnīgi izskaidrojams: matu ķemmēšana satrauc nervu galus uz galvas ādas. To sievietēm ir vairāk nekā vīriešiem.

* Tavs iedegums. Iedegusi āda pat tumsā tikai pēc taustes ir daudz gludāka.

* Tu ieej viņā lēni, centimetru pēc centimetra, turklāt neritmiski kustoties. Tā, lai viņa nevarētu uzminēt tavas kustības un sagatavoties tām. Pēkšņuma efekts pastiprinās viņas izjūtas.

* Vīrieši, kuri zina visu iepriekš aprakstīto bez gudra žurnāla palīdzības.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu