Ivo Fomins atgūstas pēc svētkiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ radiostacijās nonāks jauns Ivo Fomina radiosingls «Kad svētki būs galā».

«Šis bija optimāls laiks, kad piedāvāt šo dziesmu. Visi svētki ir beigušies un sākusies rūpju pilna ikdiena. Mēs katrs esam atmodušies, kur nu kurais. Vismaz manas dziesmas galvenais varonis pēc svētku mielasta pamostas parkā uz soliņa un sastop reālo dzīvi...» — tā jauno dziesmu komentē dziedātājs Ivo Fomins.

Dziesma atrodama Ivo soloalbumā «Palikt vienam» un ir otrs «ātrais» jeb «ritmiskās mūzikas» radio singls no šā albuma. Iepriekšējie divi bija balādes «Es vēlos būt līdzās» un «Pārāk daudz», savukārt pats pirmais, ar kuru tika pieteikts jaunais albums, bija reālais rokenrols «Viņa raud».

Jaunā dziesma «Kad svētki būs galā» savu pirmizrādi piedzīvoja pasākumā «Latvijas Gada balva sportā». Lai gan dziesmas tiešraidi Latvijas Televīzijā pārtrauca raidījuma «Panorāma» sākums, tā izraisīja neviltotas ovācijas skatītāju zālē.

Ivo patlaban gatavojas pavasara turnejai pa Latvijas mūzikas klubiem un sadarbībā ar grupas «Līvi» ģitāristu Ainaru Virgu strādā pie jauna materiāla, kas top īpaši Liepājas dzimšanas dienas svinību pasākumam martā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu