MTV turpina pārsteigt

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MTV

MTV jauno gadu sāk ar vairākām pirmizrādēm un pārsteigumiem. Šogad MTV būs viss: multfilmas, realitātes šovi, «ziepju operas», koncerti un, protams, labākie klipi no Baltijas un visas pasaules.

Multfilmai «Pāvesta miests» Latvijā tomēr būt! MTV skatītāji balsojumā, kas pēc pirmās sērijas demonstrēšanas sākās «MTV.lv», ir teikuši «Jā!» multfilmai «Pāvesta miests»! No visiem balsi atdevušajiem 66% skatītāju bija PAR «Pāvesta miesta» turpmāku rādīšanu, bet 34% bija PRET. 

popetown@mtvbaltic.com

Svētdienās plkst. 20.30 MTV turpina demonstrēt arī ne mazāk skandalozo multiplikācijas filmu «Where My Dogs' At?!» jeb «Sasodīts, kur suņi?!». Šīs multfilmas darbība risinās Holivudas ārēs un stāsta par divu sunīšu piedzīvojumiem. Multfilmā redzams Breds Pits apakšbiksēs, Parisas Hiltones jaunākie publicitātes triki, repera 50 Cent patiesā būtība un citas jaukas lietas. Neviens suns vai dzīvnieks multfilmas tapšanas laikā nav cietis, dažas slavenības gan.

MTV atgriežas pie realitātes šovu valdzinājuma un no 6. janvāra rāda realitātes seriālu par kādu potenciālu supergrupu, kurā apvienojušies bijušo popgrupu «New Kids On The Block», «Another level», «911», «Steps» un «S Club 7» dalībnieki. Viņus ieraugot, meitenes spiedza, kliedza un raudāja, bet, par nožēlu viņiem pašiem, tas gan bija pirms laba laika... Puiši visi kopā pārdevuši 87 miljonus albumu, viņiem kopā ir 40 TOP 10 singlu un 11 singlu, kas nokļuvuši topu pirmajās vietās. Viņi ir vairākas reizes apceļojuši pasauli savās koncertturnejās un uzstājušies tūkstošiem skatītāju un kliedzošu fanu auditorijas priekšā. Tagad veco sāncensību metuši pie malas, lai apvienotu spēkus vienā potenciālā supermegapopulārā un panākumiem bagātā grupā. Vai vecajiem stāriem izdosies atgūt sen zaudēto slavu? It kā nekas nevarētu viņus aizkavēt, taču, kā to visu izdosies realizēt, varēs redzēt vien MTV šovā «Totally Boyband» katru sestdienu plkst. 20.30.

No 20. janvāra MTV sāks demonstrēt realitātes seriālu «Holivudas kaislības» («The Hills»), kas seko «Lagūnas pludmales kaislību» («Laguna Beach») zvaigznei Laurenai jeb L.C. uz lielo cerību un iespēju pilsētu Losandželosu. Viena lieta ir būt jaunai un skaistai Lagūnas pludmalē, bet pavisam cita lieta — būt jaunai un skaistai vietā, kur šo skaistumu patiešām novērtē, — izklaižu, intrigu un ballīšu mekā Holivudā. Laurena mēģinās sākt karjeru modes biznesā, vienlaikus studējot pilna laika programmā un nepārtraukti tusējot. Laurenas jaunā dzīvokļa biedrene kā savu vienīgo un svarīgāko pienākumu uztver ballīšu apmeklēšanu, viņa tam nododas ar visu sparu. Vai Laurena spēs veiksmīgi tikt galā ar visiem pienākumiem: mācībām, ballītēm, randiņiem un jauno kaimiņieni? «Holivudas kaislībās» varēs iesaistīties sestdienās plkst. 18.00 un 18.30, kad varēs noskatīties divas jaunas sērijas.

Turpmāk svētdienu vakari MTV būs veltīti koncertšoviem. MTV svētdienās plkst. 23.00, tūlīt pēc «MTV ZZ Baltic Top 20», sāk labāko šā gada «MTV Europe Music Awards» laikā notikušo koncertu pārraidīšanu. 14. janvārī varēs redzēt Snoop Dogg dzīvo uzstāšanos Kopenhāgenas centrālajā laukumā. 21. janvārī varēs redzēt grupas «The Killers» neaizmirstamo EMAs šovu, bet 28. janvārī — grupas «Keane» uzstāšanos.

MTV ir ne tikai mūzika un izklaide, bet arī katram jaunam cilvēkam tik svarīga lieta kā randiņi. No 15. janvāra MTV sāks demonstrēt pasaulē tik populāro šovu «Room Riders» jeb «Ložņas», kas būs redzams katru darbdienu plkst. 19.30. Ložņāšana pa citu guļamistabām vēl nekad nav bijusi tik aizraujoša. Tiem, kas vienmēr gribējuši doties uz aklo randiņu, bet baidījušies, ka tas beigsies pavisam čābīgi, ložņāšana pa iespējamā aklā randiņa partnera guļamistabu pirms tam dod iespēju pasargāt sevi no pamatīgas vilšanās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu