Mīlestība maina visus plānus. Iepazīšanās stāsts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Baiba Aprāne/Apollo

Mūsdienās ir normāli, ka cilvēki iepazīstas ar interneta starpniecību, jo cilvēkiem vienkārši katastrofāli trūkst laika. Trūkst laika, lai «coppētu» sev otrās puses. Tad nu tas tiek darīts netā, paralēli visiem citiem darbiem.

Es ar savu otro pusīti arī iepazinos netā. Bet tas vairāk notika nejauši — tajā brīdī nemeklēju nevienu, jo nebiju viena. Man bija cita otrā pusīte, ar kuru gan attiecības bija sašķobījušas... Tur jau bija paredzamas beigas, lai vai kā... Taču mans mērķis nebija atrast kādu citu.
Toreiz man bija citi plāni, ko darīt ar savu dzīvi. Tas bija pēdējais studiju gads, līdz ar to tūlīt būtu pabeigtas studijas, bija plāni, taču jaunā mīlestība bija stiprāka. Mani plāni tika pavirzīti maliņā. Un es to nenožēloju.

Tā nu mēs nevainīgi sarakstījāmies kādu mēnesi, tad izlēmām tomēr satikties, vienkārši tāpat. Mums nebija mērķis nodibināt attiecības. Bet tā sanāca. Pēc pirmās tikšanās reizes gribējās otro, trešo... Kaut kas piesaistīja, vilināja. Patiesībā sarakstīšanās ir laba lieta, jo ir daudz vieglāk uzrakstīt, nekā pateikt. Un tad daudz kas tiek noklusēts, bet sarakstoties ir vieglāk.

Tikai nedrīkst melot! Nekad!

Arī mēs viens par otru diezgan daudz uzzinājām sarakstoties, bija dienas, kad no rīta līdz vēlai naktij notika meilu sūtīšana. Laiks vienkārši skrēja. Un tad jau likās, ka esam pazīstami veselu mūžību!

Tā nu mēs viens otru atradām, pat īsti nezinot — es viņu, vai viņš mani. Un esam kopā gandrīz divus gadus, zinu, tas vēl nav daudz, bet nav arī maz. Priecājos, ka tā ir noticis! Esmu laimīga un ceru, ka viņš arī!

Ir vērts meklēt otro pusīti un nav svarīgi — kā!

* * *

Ja tu vēl arvien neesi saticies ar savu otru pusīti, pamēģini viņu atrast «Randiņā»!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu