«Gain Fast» debijas albums būs klāt

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau pavisam drīz — Valentīndienā — grupa «Gain Fast» dāvinās ilgi gaidīto debijas albumu «Viss mainījies», kurā iekļautas 14 pašu ierakstītas un producētas dziesmas, arī visi līdzšinējie labākie hiti: «Brīži», «Kliedz», «Vārdi izskan klusi čukstot» un «Viss mainījies».

Pirms četriem gadiem bez lielām ambīcijām klasesbiedru izveidotā poproka apvienība attīstījusies atbilstīgi savam nosaukumam — «Iegūsti ātri». «Brīži» kļuva par grupas zīmola dziesmu un arī liktenīgo pagriezienu ceļā uz necerētiem panākumiem. Debijas albums iezīmē svarīgu šā ceļa pieturas punktu un ir apliecinājums tam, ko spēj sasniegt patiess darbs, emociju bagātība un cilvēku saliedētība.

Grupas kodolu veidojošais trijnieks — vokālists Kaspars Zlidnis, bundzinieks Andžejs Grauds un basists Didzis Bardovskis — par albumu saka: «Domām piemīt spēks, un vēlme tikt sadzirdētiem un novērtētiem ir piepildījusies. Lai arī uzskatām, ka esam vēl tikai pusceļā, zināms līmenis muzikālajā attīstībā sasniegts — to pierāda mūsu debijas albums.»

Mūzikas izdevniecības «Platforma Records» valdes priekšsēdētājs Rimants Liepiņš ir gandarīts par jaunās grupas panākumiem: «Šī ir viena no retajām latviešu grupām, kuras visi izdotie singli ir sasnieguši «Radio SWH» topa 1. vietu, kā arī vairākas nedēļas noturējušies 1. pozīcijā kopvērtējumā visā valstī — «Latvijas Spicē». Man prieks, ka grupas centība un mūsu ticība vainagojusies panākumiem.»

Albuma prezentācija notiks tieši Svētā Valentīna dienā, 14. februārī, kad grupu būs iespējams sastapt īpašā pa Rīgas ielām ceļojošā «limobusā».

«Gain Fast» jaunākais singls «Var jau būt»

Līdz ar albuma iznākšanu grupa dosies sengaidītā koncertturnejā. Kā sola paši mūziķi, tie nebūs vienkārši koncerti, bet gan ciemošanās pie tējas tases nepiespiestā un pat nedaudz intīmā gaisotnē. Pašlaik iecerēts, ka koncerti notiks 16. februārī Rīgā, Studentu klubā, 23. februārī Preiļu novada Kultūras centrā, 24. februārī Ainažu kultūras namā, 21. martā Rīgā, klubā «Četri balti krekli», 22. martā klubā «Jelgavas baltie krekli», 23. martā Liepājas klubā «Pablo», 24. martā Cesvainē, klubā «Grifs».

www.gainfast.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu