Man ir problēmas ar vecākiem

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Čau, man ir divas problēmas. Pie manis no citas valsts atbrauca draudzene, ko jau sen zinu, te kādu dienu sēdējām un sāku caur viņas skype sarakstīties ar puisi, viņu nesen pameta draudzene, sākām iepazīties, bet tikai sarakstoties. Viņš zināja manu vārdu un cik man gadu, un viss, tad sāka piedāvāt satikties un kļūt par labiem draugiem, jo es viņu saprotu, jā, es viņu saprotu, jo viņš ir kā otra ES, bet man ir no sevis kauns, it kā draugos esmu laimīga, smaidīga, jautra utt., bet iekšēji es neesmu NEKAS, sev es gluži nepatīku, bet nu ir ciešami, kādreiz bij daudz daudz šausmīgāk. Mēs neesam tikušies, bet man viņš tagad ļoti iepatikās, es par viņu visu laiku domāju, bet viņš man stāsta par savu labāko draugu – meiteni, kura viņam patīk. Diemžēl nezinu, ko darīt, bet satikties varbūt es ļoti gribētu, bet zinu, ka nekad viņam neiepatikšos, viņam patīk cita. Otra problēma ir vecāki, mamma redzēja, ka sarakstos ar puisi, kuram ir 17 gadi, un vārdu viņa, manuprāt, izlasīja, ar saviem vecākiem neesmu tuva, arī ar mammu nerunāju par mēnešreizēm vai par ko citu. (...) Nesaprotu mammu, vecmamma man jautā visu brīvi, nu, vai puika ir, vai kāds patīk, bet vecmamma taču ir manas mammas mamma... Man savs Skype ir, bet tētis lasīs visu, kas tur pierakstīts :( Meitene - 14 gadi...)

Sveika! Šķiet, tu esi mazliet apmulsusi no visa, kas notiek tevī un tev apkārt, cik strauji viss mainās un attīstās. Mēģini nesteidzināt sevi un saprast arī citus. Ja tev puisis šķiet simpātisks, sarunā ar viņu satikties – lai būtu drošāka sajūta, uzaicini viņu, piemēram, kaut kur aiziet kopā ar kādu viņa draugu un tavu draudzeni. Tā tu viņu ne tikai labāk iepazīsi (ar saraksti noteikti nepietiek, lai izprastu cilvēku!), bet arī uzzināsi, vai viņam tiešām patīk cita meitene.

Par vecākiem... Ja tu esi diezgan atturīga pēc dabas, iespējams, ka tāda ir arī tava mamma. Varētu taču būt, ka esi viņai līdzīga? Kas attiecas uz intīmās veselības jautājumiem, pietiks, ja mamma sarunās tev apmeklējumu pie ginekologa, ar kuru šī saruna būs pavisam lietišķa un bez liekām emocijām. Tāpat vari taču aprunāties arī ar vecmammu!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu