Skatītāji izbalso Žaklīnu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Pagājušajā svētdienā TV3 šovā «Dejo ar zvaigzni» sacentās vairs tikai deviņi pāri, un šī diena liktenīga bija Žaklīnai Cinovskai un Aivaram Gailumam, jo tieši viņiem bija jāpamet šovs.

Skatītāju skarbais vērtējums

Šajā raidījumā skatītāju vērtējumam tika piedāvātas divu veidu dejas: kaislīgais un dramatiskais tango, kā arī sarežģītais un dejas elementiem bagātais džaivs. Dejotāji drīkstēja izmantot arī papildelementus: lakatu, šalli vai cepuri. Dejotāji to arī darīja un ar minimāliem līdzekļiem panāca maksimālu rezultātu.

Diemžēl kādam šovs bija jāpamet, un šoreiz tie bija Žaklīna Cinovska un Aivars Gailums. Lai arī žūrija viņu sniegumu neierindoja zemākajā pozīcijā, tomēr skatītāji bija nesaudzīgi.

Radoša pieeja

Emocijas un pārdomas raisošs bija Marijas Naumovas un Agņa Rūjas izpildītais tango. Marija pusi dejas dejoja ar aizsietām acīm — tā simbolizējot aklu mīlestību, ko cilvēks mēdz just. Bet dejas otrajā daļā lakats no acīm tika noņemts un uz deju grīdas notika kaislīga attiecību cīņa, kuras finālā uzvarēja mīlestība.

Interesantu sižetisko līniju veidoja arī Lauris Reiniks ar Aleksandru Kurusovu, izpildot džaivu.

Ieguldītais darbs attaisnojas

Patīkami pārsteidza Normunds Rutulis un Viola Abrāmova, kuri iepriekšējās reizēs saņēma zemu žūrijas vērtējumu, bet šoreiz parādīja, uz ko ir spējīgi. Rutulis dejas sākumā kā skatuves elementu izmantoja krēslu, un tas attaisnojās dejas horeogrāfijā un sižetā. Pāris saņēma ļoti atzinīgu žūrijas vērtējumu, un aizkulisēs viņiem aplaudēja, pat kājās stāvot.

Ļoti azartisku, nenogurstošu džaivu parādīja Iveta Feldmane un Valdis Škutāns, kas svētdienas vakarā uzstājās beidzamie. Pāris saņēma līdz šim augstāko vērtējumu — 10 balles — gan no Agitas Mironovas, gan Litas Beiris.

Kā ierasts, daiļā dzimuma sirdis apbūra gan Vitālijs Gavrilovs, gan Māris Gulbis — un kā gan citādi — viņi dejoja kaislīgo tango.

Žūrija un tās vērtējumi

Īpašā šova viešņa svētdien bija žūrijas locekle, Baltijas Baleta festivāla direktore un horeogrāfe Lita Beiris, kura precīzi pamanīja dejotāju kļūdas, kā arī novērtēja to, ko dejotāji paveica lieliski.

Kaut arī bija acīm redzami, ka dejotāji bieži nepiekrita žūrijas vērtējumam, tomēr nevar noliegt, ka šis ir konkurss, kurā notiek sīva cīņa par palikšanu, un ar katru svētdienu konkurence kļūst aizvien sīvāka un aizraujošāka.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu