Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Mani apsaukā par «dēli»

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Čaw, Pop! Nesaprotu, kāpēc tā notiek ar mani? Visur, kur eju, mani apsaukā par «dēli»! Man ir tik mazas krūtis kā mazam bērnam, lai gan man ir 14 gadu! Klasesbiedrenēm ir lielākas. Ko man darīt, lai zēni sāktu pievērst man uzmanību?

Atbild Ilona Krone, psiholoģe konsultante (tālr. 26807137):

Daba kļūdās reti, katram cilvēkam piemīt kāds skaistums, īpašs šarms, ar to viņš atšķiras no citiem. Tie, kas Tevi apsaukā, varbūt izjūt Tevi kā sāncensi citā jomā. Zini, katram ir savs attīstības laiks, meitenēm figūra mainās arī vēl pēc bērniņa piedzimšanas. Zēniem, kurus interesē tikai figūra, principā ir vienalga, vai tā esi Tu vai kāda cita meitene.

Galvenais ir kaut kāds viņu standarts. Vai Tu tā gribētu? Pavēro tendences modes industrijā: tur ir daudz smalku meiteņu (es nedomāju tievas). Tu vari padomāt par ģērbšanās stilu, ja nejūties komfortabli kādā situācijā. Patlaban ir visas iespējas izvēlēties apģērbu, piemērojot to auguma īpatnībām. Galvenais ir pašai pieņemt savu ķermeni, atrast sevī ko tādu, ar ko vari lepoties, ko Tu mīli sevī. Tad arī izcel to! Cilvēks, ar kuru vēlēsies būt kopā, pieņems Tevi, mīlēs visu!

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu