«Apollo» videočatā «Gain Fast»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

Grupai «Gain Fast» šis ir darbīgs periods — nupat puiši klausītāju vērtējumam nodevuši ilgi gaidīto debijas albumu «Viss mainījies» un devušies koncertturnejā pa Latviju un viesosies arī «Apollo» videočatā.

Pirms četriem gadiem bez lielām ambīcijām klasesbiedru izveidotā poproka apvienība attīstījusies atbilstīgi savam nosaukumam — «Iegūsti ātri». «Brīži» kļuva par grupas zīmola dziesmu un arī liktenīgo pagriezienu ceļā uz necerētiem panākumiem. Debijas albums iezīmē svarīgu šā ceļa pieturas punktu un ir apliecinājums tam, ko spēj sasniegt patiess darbs, emociju bagātība un cilvēku saliedētība.

Grupas kodolu veidojošais trijnieks — vokālists Kaspars Zlidnis, bundzinieks Andžejs Grauds un basists Didzis Bardovskis — par albumu stāsta: «Domām piemīt spēks, un vēlme tikt sadzirdētiem un novērtētiem ir piepildījusies. Lai arī uzskatām, ka esam vēl tikai pusceļā, zināms līmenis muzikālajā attīstībā sasniegts — to pierāda mūsu debijas albums.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu