Tagad tas ir oficiāli — «Aerosmith» būs Rīgā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Koncertaģentūra FBI šodien izplatījusi oficiālu apstiprinājumu ziņai, ka viena no vispieprasītākajām roka grupām pasaulē — «Aerosmith» — sniegs koncertu Latvijā.

Roka gigantu koncerts notiks 3. jūlijā «Skonto» stadionā. Austrumeiropā kopā notiks tikai četri «Aerosmith» koncerti, no kuriem viens būs Latvijā. Biļetes uz šīs vasaras lielāko notikumu tirdzniecībā būs no 12. marta plkst. 10.00.

«Aerosmith» Latvijā ieradīsies Eiropas turnejas laikā, kurā dosies pēc astoņu gadu pārtraukuma un vairākās valstīs sniegs neaizmirstamus koncertus. Pēc veiksmīgās ASV turnejas Eiropā «Aerosmith» uzstāsies ar lieliskiem rokkoncertiem, un labas mūzikas cienītājiem šis būs viens no galvenajiem notikumiem 2007. gada mūzikas pasākumu kalendārā. Steven Tyler, Joe Perry, Brad Whitford, Tom Hamilton un Joey Kramer atzīst, ka viņi ar lielu nepacietību gaida koncertu Latvijā, jo šajā reģionā uzstāsies pirmo reizi savas karjeras laikā. «Mēs dievinām faktu, ka šajā turnejā spēlēsim valstīs un pilsētās, kur pirms tam neesam bijuši. Un Rīga ir viena no šādām — mums ļoti interesantām — vietām. Mums nekad pat sapņos nav rādījies, ka kādreiz ieradīsimies šajā reģionā, jo esam uzauguši aukstā kara laikā. Mēs zinājām, ka Baltijas valstīs mums ir ļoti daudz fanu, taču nevarējām iedomāties, ka tiešām kādreiz varēsim satikties. Nu mūsu sapnis piepildās, un tas būs lieliski!»

Pēdējo 35 gadu laikā «Aerosmith» sniegusi aptuveni 2000 šovu un turnejās pasauli šķērsojusi vismaz 36 reizes, uzstājoties miljoniem fanu priekšā. «Aerosmith» šova producents Baltijas valstīs kompānijas BDG vadītājs Pēters Rebane atzīst, ka patlaban pasaulē nav daudz grupu, kas tik ilgas karjeras laikā spējusi palikt lieliskā formā un spēj sniegt satriecošu šovu tūkstošiem fanu abās okeāna pusēs. «Mēs ieguldījām ļoti daudz darba, lai atvestu «Aerosmith» uz Latviju, — mums tas prasīja vairāk nekā septiņus gadus. Bet šobrīd es esmu ļoti sajūsmināts par faktu, ka viena no lielākajām pasaules roka grupām ieradīsies Rīgā. Esmu pārliecināts, kas šis būs lielākais vasaras notikums Latvijas koncertdzīvē!» stāsta P. Rebane. Turklāt «Aerosmith» Baltijas reģionā uzstāsies tikai Rīgā un Tallinā, tāpēc sagaidām liels biļešu pieprasījums no citām valstīm. Lietuvā vien jau ir rezervēti vairāki tūkstoši biļešu uz koncertu Rīgā vēl pirms vērienīgās kampaņas sākuma šajā kaimiņvalstī!

Koncertā Rīgā «Areosmith» izpildīs savus slavenākos hitus: «Dream On», «Sweet Emotion», «Walk This Way», «Love In An Elevator», «Livin' On the Edge», «Cryin'», «Crazy», «Janie's Got A Gun», kā arī filmas «Armageddon» tituldziesmu «I Don't Want to Miss a Thing».

www.bilesuserviss.lv

www.lmt.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu