Pīrss Brosnans dziedās grupas «ABBA» dziesmas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:imsa.edu

Bijušais Džeimss Bonds Pīrss Brosnans piekritis filmēties grupas «ABBA» mūzikla «Mamma Mia» lielā ekrāna versijā.

Aktieris esot tūlīt devis piekrišanu, uzzinot, ka tajā piedalīsies arī Merila Strīpa.

Filma stāsta par jaunu sievieti, kura mēģina noskaidrot, kas ir viņas tēvs. Viņas meklējumi izspēlēti zviedru grupas mūzikas skaņās. Brosnans atveidos Semu — vienu no iespējamiem sievietes tēviem.

«Es uzreiz piekritu, jo tas nozīmēja, ka man būs iespēja strādāt ar Merilu Strīpu,» stāsta Brosnans. «Otrkārt, es kopā ar savu ģimeni šovu noskatījos Londonā, un man tas likās  jautrs un dzīvespriecīgs, atsaucot atmiņā pagājušā gadsimta septiņdesmitos gadus. Tas būs lieliski — pavadīt laiku kopā ar Merilu Strīpu uz kādas Grieķijas salas, dziedot grupas «ABBA» dziesmas.»

Brosnans arī iepriekš savas karjeras laikā dziedājis, taču viņa vārds ar mūzikliem nemaz neasociējas.

Filmas producente Džudija Kraimere saka: «Mēs domājam, ka viņiem abiem ar Merilu Strīpu uz ekrāna varētu izveidoties lieliska jūtu ķīmija.»

Kopš mūzikla uzvešanas Londonā 1999. gadā, tas pasaulē iekasējis vairāk nekā divus miljardus ASV dolāru, kļūstot par vienu no visu laiku veiksmīgākajiem mūzikliem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu