MTV iepazīstina ar jaunu «seju»

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MTV

MTV ikvienam skatītājam piedāvā izbaudīt īstus interaktīvas televīzijas jaukumus jaunajā MTV raidījumā «Wishlist», kurā skatītājiem būs iespēja izvēlēties sev tīkamākās dziesmas un videoklipus.

Balsot par sev tīkamāko «Wishlist» piedāvāto mākslinieku videoklipiem var, reģistrējoties MTV mājas lapā. Reģistrētajiem «Wishlist» dalībniekiem ir iespēja ielādēt savā profilā fotogrāfiju, kas parādās MTV ēterā ik reizi, kad dalībnieks nosūta kādu ziņu vai sveicienu ar SMS raidījuma «Wishlist» laikā.

«Mani vienmēr ir saistījušas jaunas iespējas un tehnoloģijas. TV čats jauniešu vidū ir «megapopulārs» gan kā socializēšanās līdzeklis, gan kā iepazīšanās veids, bet tas vairs nav nekāds jaunums. Manuprāt, «Wishlist» savā ziņā ir interaktīvās televīzijas paraugs un arī atdzimšana, jo šeit ikvienam skatītājam ir reāla iespēja ar savu balsi ietekmēt to, kas tiek rādīts viņa TV ekrānā. Turklāt SMS, kas nosūtīts raidījuma laikā, vairs nav tik bezpersonisks, jo tam var pievienot savu foto, tā veidojot labāku priekšstatu par pašu sūtītāju,» saka «MTV Latvija» vīdžejs Miks Ozoliņš.

MTV savus skatītājus iepazīstina arī ar jaunu TV «seju». Viņš ir atraktīvs, komunikabls, iejūtīgs, ar labu humora izjūtu, viņš ir sportisks, labi saprotas ar visu dzimumu, vecumu, orientāciju un politisko pārliecību pārstāvjiem, viņš ir vienkārši lielisks, viņš ir Zirgs. Zirgs ir nepārspējams, MTV ēterā Zirgs un «Wishlist» būs sastopami katru darbdienu plkst. 15.00 un sestdienās plkst. 13.00.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu