Keitai Mosai īpaša diēta

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Lai uzlabotu auglību, supermodele Keita Mosa un viņas līgavainis skandalozais mūziķis Pits Dohertijs ievēro īpašu, vitamīniem bagātu uztura režīmu.

33 gadus vecā modele un 28 gadus vecais mūziķis, kas plāno šovasar salaulāties, nevar sagaidīt, kad kļūs par īstu ģimeni ar bērniem, tāpēc viņi dara visu iespējamo, lai uzlabotu savu reproduktīvo sistēmu.

Kāda labi informēta persona tabloīdiem atklājusi: lai palielinātu izredzes ieņemt mazuli, Keitai jāēd pārtika, kurā ir daudz D vitamīna.

Keitas jaunās diētas pamatā ir proteīni, ieskaitot olas un zivis, kā arī dārzeņi. Tiesa gan, Dohertijam ar jauno uztura režīmu ir ļoti grūti aprast — kā stāsta aculiecinieki, laikā, kad Mosa dodas uz fotosesijām, viņš nododas tām baudām, ko sniedz ātro uzkodu restorāni.

Ja abu pūliņi vainagosies panākumiem, Keitai tas būs jau otrais bērns. No iepriekšējām attiecībām viņai ir četrus gadus veca meitiņa Lila Greisa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu