Hale Berija beidzot arī saņem zvaigzni Slavas alejā

LETA/AFP
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Holivudas aktrise, «Oskara» laureāte Hale Berija kļuvusi par līdz šim pēdējo slavenību, kuras vārds būs iemūžināts zvaigznē Holivudas Slavas alejā.

Aktrise atzina, ka otrdien notikušās ceremonijas laikā ar grūtībām spējusi valdīt asaras.

Berija, kas kļuva slavena ar savu apraudāšanos uz skatuves 2002. gadā, saņemot «Oskaru» kā labākā aktrise par filmu «Monsters Ball», stāvot uz Holivudas bulvāra, atzinās savam labvēļu pūlim, ka ļāvusies kārtējai asaru lēkmei. «Es gribu oficiāli paziņot, ka esmu emocionāli atpalikusi,» sacīja 40 gadu vecā zvaigzne. «Es esmu tik jūtīga ... tikko es šeit ieraudzīju ļaužu pūļus un draugus, es sāku raudāt.»

Berijas zvaigzne Slavas alejā būs 2333., un tā tiek piešķirta tieši pirms viņas jaunās filmas krimināldrāmas «Perfect Stranger» iznākšanas uz ekrāniem. Filmā aktrise tēlo kopā ar citu Holivudas slavenību, kuram jau ir sava zvaigzne Slavas alejā, — Brūsu Vilisu.

Sākotnēji bija plānots, ka aktrise saņems savu zvaigzni jau 2003. gadā, taču viņas aizņemtības dēļ tas līdz šim nebija iespējams, paziņoja amatpersonas.

Berija sāka aktrises karjeru pēc tam, kad 1986. gadā palika otrajā vietā «Mis ASV» skaistumkonkursā. Pēc lomām vairākos seriālos kā kinoaktrise viņa debitēja 1991. gadā režisora Spaika Lī kritikas augstu novērtētajā filmā «Jungle Fever». Kopš tā laika viņa ir filmējusies daudzās populārās filmās un kases grāvējos, ieskaitot «X-Men» un vienu filmu par Džeimsu Bondu — «Die Another Day».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu