Laimē ielūgumu uz «Gain Fast» koncertu ceturtdien!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Noslēdzot pavasara turneju, ceturtdien, 31. maijā, «Sapņu fabrikā» grupa «Gain Fast» piedāvās Bērnu aizsardzības dienai veltītu koncertu «Otram dot, pretī neprasot», kurā mūziķi aicinās jauniešus nebūt vienaldzīgiem un vairāk ieklausīties citam citā.

Koncerta veltījums Bērnu aizsardzības dienai ir grupas iniciatīva. «Gain Fast» līderis Kaspars Zlidnis stāsta: «Gribam pusaudžiem un arī viņu vecākiem atgādināt, ka palaikam ikdienas steigā ir jāapstājas un jāizrāda lielāka uzmanība un cieņa apkārtējiem. Arī koncerta reklāmas ideju veidojām paši, jo vēlējāmies uzrunāt cilvēkus vienkāršiem un patiesiem vārdiem.»

Tā kā 31. maijs būs pēdējā skolas diena, «Gain Fast» cer, ka koncerts tā apmeklētājiem ilgi paliks atmiņā kā labs mācību gada noslēgums.

Uzmanību, konkurss!

Portāls «Apollo» sadarbībā ar «Platforma Records» piedāvā iespēju pieciem veiksminiekiem laimēt ielūgumu uz koncertu. Atbildi uz trim vienkāršiem jautājumiem un laimē. Balvu saņems pirmais, piecdesmitais, simtais, simt piecdesmitais un pēdējais pareizi atbildējušais spēlētājs!

:: Konkursa jautājumi >>>

Lai veicas!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu