«Aerosmith» sākusi savu Eiropas turneju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Otrdien, 6. jūnijā, «Randers» stadionā Dānijā grupa «Aerosmith» sāka savu Eiropas turneju. Mūziķiem šī ir pirmā Eiropas koncertturneja pēdējo astoņu gadu laikā.

Ar koncertu Dānijā grupa «Aerosmith» atklāja Eiropas turneju, kuras laikā tā viesosies 13 valstīs, arī Latvijā. Pēc grupas ģitārista Džo Perija vārdiem, visspilgtāk atmiņā paliekošākie koncerti grupai bijuši tieši Eiropā. «Šī ir mūsu pirmā Eiropas turneja pēc astoņu gadu pārtraukuma. Un roka pasaulē tas ir milzīgs periods. Tagad, atgriežoties Eiropā, mēs jūtamies tā, it kā šeit uzstātos pirmoreiz. Tāpēc katrs koncerts šīs turnejas laikā mums būs īpašs,» komentē Džo Perijs.

Pirmais Eiropas turnejas koncerts notika 25 tūkstošu skatītāju priekšā «Essex» parkā. Tāpat kā uz otrdienas koncertu Dānijā, visas biļetes uz «Aerosmith» šovu izpirktas arī Šveicē, Vācijā, Itālijā, Beļģijā, Anglijā un Īrijā.

Grupas basģitārists Toms Hamiltons atzīst, ka ar lielu interesei gaida iespēju pabūt Rīgā. «Mani ļoti aizrauj vēsture, un būs interesanti redzēt, kā Latvija un tās galvaspilsēta mainījusies pēc neatkarības atgūšanas. Esmu dzirdējis, ka Rīgā ir ļoti labi saglabājusies vecpilsēta, un pirms koncerta plānoju mazliet pastaigāt pa to,» stāsta Hamiltons.

Par Amerikas visu laiku labāko rokgrupu dēvētā «Aerosmith» Latvijā ieradīsies 3. jūlijā un uzstāsies Rīgā, «Skonto» futbola stadionā. Pēc grupas menedžmenta izvirzītajām prasībām ir pilnīgi skaidrs, ka šovs Rīgā būs identisks citām Eiropas valstīm. Koncerta laikā izskanēs labākās «Aerosmith» dziesmas, kas radītas viņu ilgās un veiksmīgās karjeras laikā.

www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu