Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Kā mēs runājam? Par TO!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Vītols

Pasaki, kas ir tavi draugi... Kādas grāmatas tu lasi, kādas filmas skaties? Pasaki, kādu mūziku tu klausies... Galu galā, pasaki, kā tu runā par TO, un man būs skaidrs, kā tu pret TO izturies, vēl vairāk — kā tu TO dari.

Tie paši vēži

Zini, es kļūstu frigida ikreiz, kad dzirdu apmēram tādas frāzes: «sūkties, paņemt priekšā, p...ies, drāzties, ņemt mutē, atsūkāt...» Sieviete manī nobeidzas. Un nobeidzas arī vīrietis, no kura ko tādu esmu dzirdējusi. Tāpēc, ka es nesūcos — es skūpstos. Es nevienu negribu paņemt priekšā — es iekāroju. Es neņemu mutē un neatsūkāju — es mīlu tevi VISU. Es nep...os un nedrāžos, bet man ļoti patīk pilnasinīgi mīlēties.

Bijušais kolēģis reiz atstāstīja citas kolēģes jociņu. Tobrīd abi kopā veica darbu, viņai piezvanīja draudzenes, lai pateiktu, ka pa ceļam uz tusiņu iebrauks arī pēc viņas, bet, ja vēl nebūs beigusi darbu, — pagaidīs. Beigusi sarunu, viņa teica kolēģim: «Ej nomazgājies — tūlīt atbrauks meitenes atsūkāt

Es biju šokā. Ilgi. Par to, ka sieviete ko tādu var dabūt pār lūpām. Turklāt nevis ķircinoties ar vīru vai vismaz savu vīrieti, bet, mierīgi elpojot, pateikt to kolēģim. Viņš gan nebija sašutis, jo viņa tāda esot — viņai piestāvot. Nu jā... varbūt viņai piestāv. Varbūt kādam tieši tāds stils patīk un uzbudina vienam drāzienam. Bet varbūt tāpēc nav jābrīnās, ka šīs sievas vīrs izvēlas nevis šad tad nomazgāties, jo sieva grib atsūkāt, bet aizbrauc misijā — astoņus mēnešus karot. Un tur varbūt ir kāda, kura «skūpsta visas viņa vietiņas».

Vēl man šermuļus uzdzen un nobeidz jebkuru vēlēšanos jel ko no tā visa darīt tie pareizie termini, kā kunilings, minets, dzimumakts, petings, masturbācija, ejakulācija... Tad gribas šo sarakstu turpināt ar: injekcija, inkubācija, amputācija. Vai arī tā: anāls — letāls, ejakulācija — eitanāzija... Vienīgie iederīgie vārdi šajā uzskatījumā liekas orgasms, jo tas skan kā orkāns vai kā ērģeles, un libido — plaukst kā puķe.

Senču tikumi

Senie latvieši ir bijuši visai nadzīgi mēļotāji. Nu, paskat, cik feini pateikts:

Ak tu, bikšu ābolīti,
Tavu skaistu atslēdziņu;
Tu atslēdzi meitiņām
Mīlestības avotiņu.

Un nekādu erekciju vai priekšā ņemšanu. Vai arī tā:

Pate meita kurvi pina,
Pate upi tecināja,
Pate meita skatījās,
Kādas zivis kurvītī.
Zuši vien salīduši
Gludajām galviņām.

Ja tautietim strādā fantāzija TO ietērpt vārdos, tad strādās fantāzija arī darbos:

Došu, došu meitiņām,
Ko vakar(i) solījos:
Došu savu kumeliņu,
Rožu dārzu noecēt.

Nu, ko tu darīsi, ko izvēlēsies: veikt dzimumaktu vai rožu dārzu noecēt?

Trakumsērga

Kādā žurnālā izlasīju apmēram šādu tekstu: «kamēr viņš man veica kunilingu, es apstrādāju viņa kājstarpi.» Nu i apstrādā laimīga, kamēr tev kaut ko veic!

Es labāk gribu tā: «kamēr viņa lūpas un mēle nespēja rimties baudīt manu sievišķības puķi, es kā bez sāta skūpstīju viņa vīrietību. Iesākumā mazpamazām ar lūpām apstaigāju visu tā spēku un skaistumu, ar mēles galu mācījos no galvas mīļo siluetu, un atkārtoju katru vēnas zīmējumu. Jau pēc miljons mirkļiem nekas vairs nenotika mazpamazām; sajuka kopā manas pārkarsušās lūpas ar siluetu un no ķēdes norāvusies mēle ar spēku un skaistumu. Līdz ieslīgu transā no tā siltuma, tās garšas un smaržas, no tā sprieguma, kas pazudināja prātu.»

Ui, es aizrāvos! Bet patiešām — es «neapstrādāju viņa kājstarpi, es kā bez sāta skūpstīju viņa vīrietību. Iesākumā mazpamazām ar lūpām apstaigāju visu tā spēku un skaistumu...» Atkal aizrāvos. Kaut jāatzīst, man tīri labi patiktu arī īsi un konkrēti — «mēs mīlējāmies 69, kā traki mīlējāmies!» Kaut gan, ja vien kāds kādai «neveic kunilingu» vai kāda kādam «neapstrādā kājstarpi», tad ilgi tādā 69 nemaz nevar izturēt, jo tad, kad no kaifa apdullst prāts, tad vai nu baudu es, vai ļauju baudīt tev, bet reizē... Nu pamēģiniet dziedāt mīļāko dziesmu un ēst mīļāko ēdienu vienlaikus!

Starp citu

Ne jau tikai par TO runājot, nojūk robežas starp eitanāziju un ejakulāciju vai sūkšanos un skūpstīšanos. Tikpat amizanti vai skumji mēdz skanēt bildinājumi. Te es atļaušos citēt fragmentiņu no grāmatas, kurai drīz jāiziet tautiņās.

«Kad mājās gribēju ielikt tās magones vāzē, vairs nebija ko likt — «Rīgas pussaldais» bija nopresējis salātiņos:((( Toties dabūju veļas pulveri. Ar tekstu: «Nāc pie manis par sievu!»
ERROR, Aņuk! Vai Tu kādreiz mūžā esi iedomājusies to brīdi, kad Tevi bildina? Skaidrs, ka esi, bet ne jau nu tā: NĀC PIE MANIS PAR SIEVU!!! Vēl tikai vajadzēja pateikt, ka komplektā ņemu tevi arī par ķēkšu, vešerieni, apkopēju, dārznieci un bērnu aukli. Par algu Pieci vienā + progresīvās piemaksas = tev būs arī sekss, kad vien es gribēšu, mīļā. Jo tagad es tevi varēšu dabūt 24 h diennaktī un bez mērcēšanas. Mana! Enter!»

Vārdam ir liels spēks. Kā dzied H2O:
«To nevar nogalēt, bet ar to var mirt.»

Tāpēc nemaz nav grūti paredzēt, kāda veidotos šī laulība. Līgaviņa jau pati pasaka — ERROR. Toties tīri labi šis sievas ņēmējs varētu sadzīvot ar atsūkātāju, jo abi runā vienā valodā.

Kādā valodā runā tu? Un kādā par TO? 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu