«Aerosmith» koncertu Rīgā iesildīs somi un igauņi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirms grupas «Aerosmith» koncerta 3. jūlijā «Skonto» futbola stadionā uz skatuves kāps somu rokgrupa «Los Bastardos» un igauņu rokgrupa «S.U.N».

Ekstravagantā rokgrupa no Somijas «Los Bastardos» savā dzimtenē iemantojusi lielu popularitāti. Grupas debijas albums «My Name is El Muerte» iznāca šā gada martā. Albumā ir 11 spēcīgas dziesmas, kuras sarakstījuši vokālists El Taff Bastardo un ģitārists Don Osmo. Pārējie grupas biedri ir bundzinieks El Bastardo Grande, ģitārists El Diablo un basģitārists El Muerte. Debijas albumā iekļauts arī grupas pirmais hits «Viva! Los Bastardos».

Puiši sevi raksturo kā neglītus garmatainus vīriešus, kas spēlē ar nepieredzētu enerģiju — skaļāk nekā «Motörhead», jēlāk nekā «AC/DC» un smagāk nekā «Black Sabbath».
Kā atzīst «Los Bastardos» biedri, uzstāšanās kopā ar «Aerosmith» ir viņu sapņu koncerts un milzīgs gods grupai. «Kad mēs pirmoreiz izdzirdējām šo ziņu, nolēmām, ka Ziemassvētki šogad iestājušies sešus mēnešus agrāk. No priekiem pat sākām dejot. Šis būs īsts rokenrola vakars!» komentē «Los Bastardos».

Savukārt «S.U.N.» ar dziedātāju Tanelu Padaru priekšgalā ir populārākā Igaunijas rokgrupa, kas šogad uzņēmusi kursu iekarot arī Latvijas klausītājus. Viņu dziesmas «Hopelessness You» un «To Hurt Somebody» tiek spēlētas Latvijas radiostacijās, un jaunākais videoklips pašreiz atrodas «MTV Latvija» rotācijā. Iesildīšanas jomā «S.U.N.» jau ir zināma pieredze — pērn viņi šo funkciju veica grupas «Metallica» koncertā Tallinā. «S.U.N.» patlaban gatavo pirmo starptautisko albumu angļu valodā, kas Latvijā iznāks rudenī.

Tanels Padars, komentējot gaidāmo uzstāšanos ar «Aerosmith», atklāj, ka 3. jūlija koncerta apmeklētājus gaida pārsteigums. «Šis nebūs parasts koncerts. Grupa «S.U.N.» cenšas pārsteigt publiku katrā no saviem koncertiem, bet šoreiz klātesošos sagaida kas pavisam īpašs,» atklāj Tanels Padars. «Es jau ilgu laiku esmu «Aerosmith» fans un ikreiz, kad dzirdu kādu no viņu dziesmām radio vai mājās, klausoties disku, vienmēr uzgriežu skaļāk,» piebilst Tanels.

http://www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu