Par suņa nogalināšanu piemēro cietumsodu (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušajā nedēļā Krāslavas tiesa par nežēlīgu izturēšanos pret dzīvniekiem kādam vīrietim piemērojusi četru mēnešu cietumsodu, - informē laikraksts "Vesti Segodnja".

Iespējamais sods par šādu pārkāpumu ir brīvības atņemšana uz laiku līdz četriem gadiem vai arests, vai naudassods līdz 80 minimālajām mēnešalgām ar vai bez mantas konfiskācijas. Prokurors vainīgajam bija lūdzis piemērot piespiedu sabiedriskos darbus.

28 gadus vecais Indras iedzīvotājs tika apcietināts tiesas zālē un nogādāts Daugavpils policijas izolatorā.

Indras iedzīvotājs Jānis, būdams alkohola reibumā, spārdot ar kājām kaimiņiem piederošu Pekiniešu šķirnes kucēnu, bija nodarījis tam smagus miesas bojājumus, no kuriem pēc 15 stundām ceļā uz veterināro klīniku dzīvnieciņš nomira.

Suņa īpašniekiem materiālu pretenziju pret Jāni nebija, viņš pats nodevis viņiem 50 latus - izdevumu segšanai par ceļa izdevumiem uz veterināro klīniku. Suņa saimnieces sākotnēji gribējušas atteikties no šīs naudas, taču vēlāk tomēr paņēmušas un par to iegādājušās barību Daugavpils dzīvnieku patversmes iemītniekiem.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu