Kamēr Pits auklēs bērnus, Džolija izklaidēsies ar Brosnanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:no arhīva

Kā jau ziņojām iepriekš, Pīrsa Brosnana ekrāna partnere viņa jaunajā projektā «Topkapas afēra» («Topkapi Affair»), kas būs slavenās «Tomasa Krauna afēras» turpinājums, iespējams, kļūs Andželina Džolija.

Pagaidām aktrises pārstāvji vēl oficiālu apstiprinājumu nav snieguši, bet, kā ziņoja «The Sun», «Brosnans ieinteresēts, lai «Tomasa Krauna afēra» kļūtu par kinoseriālu. Viņš uzskata, ka šis varonis ir tikpat pievilcīgs kā Džeimss Bonds, īpaši, ja blakus ir Andželina Džolija.»

«The Sun» steidz ziņot, ka, «kamēr Džolijas vīrs Breds Pits, kuru sabiedrība atzinusi teju par visu laiku labāko amerikāņu tēvu, sēdēs mājās un auklēs četrus bērnus, Džoliju «Topkapas afērā» gaida vētrainas seksa ainas ar Brosnanu». To viegli iztēloties, ja atceramies kaislības starp bijušo Bondu un viņa 1999. gada filmas ekrāna partneri Renē Ruso.

Kā zināms, 2004. gadā iznāca vēl viena filma, kuru varēja uzskatīt par Krauna stāsta turpinājumu — «Pēc saulrieta» («After the Sunset»). Tajā viltīgais un slīpētais zaglis, atrodoties atpūtā, perināja jaunu afēru, vienlaikus risinot savas privātās problēmas ar kārtējo pasaules klases skaistuli Selmu Hajeku.

«Topkapas afēras» filmēšanu sāks nākamgad Krievijā, bet Brosnans tikmēr gatavojas filmēties slavenā mūzikla «Mamma Mia» ekrāna versijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu