«MTV Baltic» — labāko MTV kanālu skaitā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nepilnu gadu pēc iziešanas ēterā «MTV Networks Baltic» (MTV NB), kas raida Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, atzīta par vienu no labākajām lokālajām MTV un iekļuva starp 10 labākajām MTV visā pasaulē.

«MTV NB ir viena no 10 veiksmīgākajām MTV visā pasaulē,» analizējot MTV NB pirmā gada darbības rādītājus, saka «MTV Networks International» (MTV NI) viceprezidents Bhavs Sings (Bhav Sing), kas ir atbildīgs par MTV, VH1, «Nickelodeon» un «Comedy Central» kanāliem Eiropā un Tuvajos Austrumos.

Pirmā darbības gada laikā MTV NB izdevies iekarot 2% Baltijas TV tirgus, kas tik mazā un sadrumstalotā tirgū kā Baltija ar 7 000 000 TV skatītāju, ir daudz labāks rādītājs, nekā cerēts. Šādus panākumus pirmajā darbības gadā nav izdevies sasniegt, piemēram, MTV kanālam Polijā, kur ir daudz lielāka auditorija.

«Ja mēs proporcionāli pārrēķinām mūsu ieņēmumus un salīdzinām tos, piemēram, ar «MTV Russia» apgrozījumu, tas būtu 100 miljoni ASV dolāru liels,» stāsta MTV NB ģenerāldirektors Marius Veselis. «Tas, neapšaubāmi, mūs priecē, taču mēs apzināmies, ka, vienlaikus veidojot trīs TV kanālus, mums vēl ir plašas attīstības iespējas. Lai uzlabotu savu darbību, esam radījuši vairākas jaunas struktūrvienības, kuru inovativitāte un efektivitāte izrādījās tik efektīva, ka šo ideju no mums pārņēma arī MTV IN.»

MTV NB sastāvā ir trīs dažādi muzikāli izklaidējošie TV kanāli jaunatnei: MTV Latvija, MTV Lietuva un MTV Igaunija. Tie pārraida jaunākos Rietumu standartiem atbilstošos šovus, kas redzami «MTV NI» kanāla ēterā, kā arī pašmājās veidotas pārraides, piemēram, jauniešu dzīvesveida, mūzikas un modes TV šovu «MTV Supermercado» un muzikālos topus, tostarp «MTV ZZ Baltic TOP 20», «Euro TOP 20» un «Dance Floor Chart». MTV kanāli Baltijā tiek translēti kabeļtelevīziju tīklā un ir redzami aptuveni 3 000 000 TV skatītāju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu