Mels Gibsons palīdz Kostarikas iedzīvotājiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:no arhīva

Aktieris un režisors Mels Gibsons paziņojis, ka gatavojas sniegt palīdzību Kostarikas pamatiedzīvotājiem. Par to filmas «Apokalipto» režisors paziņoja tikšanās reizē ar šīs valsts prezidentu Oskaru Ariasu.

Konkrēta summa un kur tieši aizplūdīs Gibsona labdarības līdzekļi, vēl nav zināms, bet Gibsonam šī valsts kļuvusi īpaši mīļa, un, kā ziņo aģentūra «Associated Press», viņš Klusā okeāna piekrastē nopircis māju.

Vizītes laikā Kostarikā Gibsons izvairījās tikties ar žurnālistiem, taču beigās piekrita atbildēt uz dažiem jautājumiem. Viņš nosauca sevi par Kostarikas Republikas prezidenta un Nobela prēmijas laureāta Oskara Ariasa atbalstītāju.

Pēc darba pie filmas «Apokalipto», kuras filmēšana notika Meksikā, Gibsons sācis aktīvi palīdzēt Centrālamerikas valstu iedzīvotājiem. Piemēram, viņš pārskaitījis miljonu ASV dolāru Verakrusas štata plūdos cietušajiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu