Keitai Mosai nozagts seksa video

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: celebrities.com

Supermodele Keita Mosa nebeidz satraukties. Nesen viņa atklājusi, ka no dzīvokļa pazudušas divas videokasetes, kurās ir mājas apstākļos uzņemta pornogrāfiska rakstura filma ar Mosas un viņas bijušā līgavaiņa Dohertija piedalīšanos.

Pārim paticis ar videokameru uzņemt dažādus savas kopdzīves brīžus, un savu attiecību laikā bija nofilmējuši arī pāris stundas ilgus intīmus piedzīvojumus aiz guļamistabas durvīm.

Pēc skandalozās šķiršanās no Dohertija, Keitai izdevies atrast sešas no astoņām videokasetēm un tās iznīcināt. Tomēr trūkstošās divas kasetes supermodele nav atradusi un šobrīd pārdzīvo, ka ieraksti kādreiz varētu parādīties publiskajā telpā, raksta tabloīds «The Sun».

Kāda labi informēta persona laikrakstam stāsta: «Pitu un Keitu joprojām saista atsevišķas lietas. Keita no tā mēģina atbrīvoties. Viņa jau iznīcinājusi sešas no astoņām kasetēm. Keita gribēja kasetes sabojāt pirms Pits tās iegūtu savā īpašumā un izmantotu kā ieroci pret viņu, pārdodot dzeltenajai presei vai ievietojot internetā. Pāris videofilmiņas tīmeklī nokļuva vēl tajā laikā, kad Keita un Pits satikās.»

Vienā no internetā publicētajiem video ir redzams, kā grupas «Babyshambles» līderis dzied serenādi puskailajai Keitai. Citā filmiņā abi ir tērpušies sarkanās armijas formās un dzied kopā. «Keitai tas šķita ļoti romantiski - viņa abus asociēja ar Džonu Lenonu un Joko Ono,» stāsta Mosas paziņa.

«Tiesa gan, viņa nevarēja iedomāties to, ka Pits visu publiskos. Tagad, atklājot divu kasešu nozušanu, Keita ir panikā. No Pita var sagaidīt visu. Varu iedomāties, kāda rakstura video ir redzams pazudušajās kasetēs.»

Jau rakstījām, ka britu supermodele Keita Mosa, uzzinot, ka līgavainis Pits Dohertijs viņu krāpis ar dienvidafrikāņu modeli, padzina viņu no sava Londonas dzīvokļa, nomainot durvju slēdzenes un nolīgstot apsardzi. Pēc tam Mosa ķērās pie Dohertija dāvanu iznīcināšanas, dedzinot bijušā mīļotā sarakstītos dzejoļus, dziesmas un vēstules.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu