Sniegbaltīte un viņas 7 rūķīši

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

Žurnāls «Sarunas» vērsās pie saviem lasītājiem ar interesantu piedāvājumu — izanalizēt attiecību problēmas no astrologa viedokļa. To darīja astroloģe Akvelīna Līvmane. 

Pirmā vēstule Akvelīnai

«Mani sauc Ieva. Mana galvenā problēma ir tā, ka vīrieši manā dzīvē neuzkavējas. Arī īsti tuvu nepienāk: kurš pietuvojas fiziski, tas ir tāls dvēseliski un garīgi, un otrādi. Te uzrakstīšu dzimšanas datus vīriešiem, kuri manai dzīvei pieskārušies, un nedaudz — kas ir bijis. Diemžēl nezinu viņu dzimšanas stundas un vietas, bet visi dzimuši Latvijā...

  • ar vienu no viņiem es neilgu laiku biju precējusies
  • no viena man ir bērns
  • vienu es bērnībā izjutu kā savu potenciālo vīru un, kad viņš traģiski gāja bojā, jutos kā atraitnēs palikusi (11gadu vecumā!)
  • viens no viņiem man atdeva laulības laikā zaudēto sievietes pašapziņu
  • viens no viņiem man ir absolūtais tabu — draudzenes vīrs. Bet, ai-ai, kāda vilkme gan fiziski, gan garīgi
  • ar vienu no viņiem man slimības dalījās uz pusēm — vienam temperatūra, otram pārējie simptomi
  • par vienu no viņiem pirmajā tikšanās reizē radās sajūta: šis ir mans otrais vīrs. Sajūta izrādījās maldīga
  • divi no viņiem ir brāļi
  • divi no viņiem nav latvieši

Atbilde Ievai

Attiecības ar pasauli ļaudis veido pēc savas iekšējās prasības un tā, kas viņos ielikts bērnībā, pievelkot cilvēkus un attiecības atbilstoši izveidotajam modelim. Tādēļ vispirms jāskatās, uz ko ir tendēta Ieva pati, neaizskarot rūķīšus.

Viņas horoskops ļauj domāt, ka tā ir sieviete ar dominējošu personību un ārkārtīgi jūtīgu un kaislīgu iekšējo kodolu. Iespējams, ka viņa bieži apvainojas, bet ārēji māk izturēties pašpārliecināti un pat uzvilkti, baidoties atklāties, jo nevēlas, lai citi redzētu viņas iekšējo spriedzi. Stiprs egoisms liek būt vientuļniecei, bet piemīt spēja ātri atjaunoties, rūpējoties par veselību. Pastāv neapmierinātība ar dzīvi un emocionāls skopums, kas citu acīs viņu varētu padarīt par aukstu un neaizskaramu, bet ar laiku tas var pārvērsties par dzīves pieredzi un bagātību.

Ir izdarīts ļoti daudz kļūdu. Varētu pat teikt, ka Ieva ir eža un lauvas krustojums!!! Zvēru karalis ar adatām pret pasauli vēlas realizēt savu potenciālu, sargājoties un neielaižot savā emocionālajā pasaulē, kurā dominē ideālisms un sapņi. Dzīves realitāte var no šāda cilvēka izveidot izteiktu reālistu un pašpārliecinātu savu ideju paudēju.

Ja tā būtu saruna aci pret aci, tad arī man būtu daudz jautājumu, uz kuriem pirmajā mirklī cilvēks pat nevar atbildēt, atklāti sev atzīties:

• kas ir izraisījis izteikto pašaizsardzības mehānismu,
• cik daudz enerģijas tam ir iztērēts,
• kā tas ir atsaucies uz attiecībām,
• cik ilgi tas turpinās,
• kā cilvēks iecerējis saprast sevi,
• vai ir konkrēti plāni, kā mainīt savu dzīvi jeb, pareizāk sakot, savu attieksmi pret pasauli.

Bērnībā radies, vēl tagad varētu pastāvēt nepilnvērtības komplekss, ko izraisījis autoritatīvs tēvs (visbiežāk mēdz būt tā), kas vēlāk audzināšanā var pat nepiedalīties, bet ir bijis stingrs un nav devis pietiekami daudz mīlestības. Bērnības sāpe ir pārcēlusies uz šodienu un gaida brīdi, lai no tās atbrīvotos. Būtu jāmācās nebaidīties dāvāt mīlestību, izzinot savas dzimtas saknes (iespējams, tur ir kāds noslēpums), lai dzīve pašai savās mājās būtu smalka un mīlestības pārpilna.

Tieši šis laiks varētu būt piemērots garīgai atjaunotnei, lai nomāktu varbūtējo diskomforta sajūtu; tāpat arī būtu ieteicams pasekot savai veselībai, lai droši dzīvotu, nometot vecās važas un gada laikā nebūtu nepatīkamu pārsteigumu, kas slēptos nerealizētajā mīlestībā, izpaužoties kā sarežģījumi fiziskajā ķermenī.

Lai vīrieši sāktu dzīvē uzkavēties, jāmācās izrādīt savu ideālo ES caur seksuālo enerģiju. Vispirms jāpavēro pievilcīgo un atraisīto cilvēku uzvedība un relaksācijas brīžos jāiztēlojas, ka arī jūs esat tieši tāda pati. Kas raksturo seksuāli pievilcīgu cilvēku? Atvērtība pret pretējo dzimumu, labvēlība un ieinteresētība, kas izpaužas kā pozas, kādās sēžam vai stāvam, kā runājamies. Tā būs vēršanās pret partneri, pat pieskaroties ar plecu plecam, un norādīs, ka jums ir ko teikt, ka jums pieder kaut kas tāds, kā nav citiem. Ja jums šķiet, ka jūsos nekā īpaša nav, jūsu ķermenis paudīs to, ko slēpjat pat pati no sevis.

Jūsu acu skatiens spēj mainīt dzīvi. Atļaujiet cilvēkiem ienākt jūsu brīnišķīgajā dvēselē, viņi neko jums nevar atņemt, viņi var tikai to bagātināt un palīdzēt atklāt dārgumus, kas guļ zem biezas putekļu kārtas. Nebaidieties ieskatīties partnera acīs ilgāk nekā parasti, izstarojiet mīlestību pat svešam cilvēkam un nesabīstieties pati no sevis, jo mīlestības mūsos ir bezgalīgi daudz, tā ir neizsmeļama. To nevajag taupīt. Šīs ieskatīšanās pamazām noņems aizspriedumus. Iepletiet acis mazliet plašāk un sarunas beigās sev noformulējiet, ko jūs vēlaties sasniegt. Tā, pamazām strādājot ar sevi, ir iespējams sākt veidot ideālo sievieti, atkāpjoties no tās dzīves pieredzes, kas bijusi līdz šim.

Diezin vai Radītājs ir vēlējies mūs redzēt pārpilnus ar bailēm un kompleksiem, pie kuriem esam pieraduši, iebiedētus un ierobežotus. Mēs paši esam uzgleznojuši savu neveiksminieka portretu un vairs nevēlamies to pārstrādāt, jo tad jau mēs vairs nebūsim mēs!

Uzzīmējot sevi kā veiksminieci, nevajadzēs risināt jautājumus:
 
• kas gulējis manā gultiņā,
• kas ēdis no mana šķīvīša, u.c.,

jo dzīvē ienāks tikai tie, kurus pazīsiet, nevis baidīsieties — ka tikai atkal nenotiek tāpat kā vienmēr, kad nav dvēseliskas tuvības vai nav fiziskās saderības, un tas ir likteņa pirksts, jo ar mani jau vienmēr tā...

Kļūstiet par intuitīvo cilvēku. Savienojiet īkšķi ar rādītājpirkstu un domās sev pasakiet: «Katru reizi, kad es savienoju šos pirkstus, es uzklausu citus cilvēkus, saprotu un atceros visu viņu teikto. Esmu spējīga ieklausīties Visuma intuitīvajos vēstījumos un tos saprast».

Atpūtas brīžos savienojiet pirkstus, ieklausieties klusuma balsī un pēc tam pierakstiet domas, kas ienāk prātā — tajās būs daudz vērtīga. Pēc tam neaizmirstiet pateikties Debesīm, jo, pilnveidojot sevi, radīsiet sev pasakainu garīgo dzīvi un tai līdzi nāks arī parasti ikdienas prieki.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu