Keitas Mosas modeles karjerai pielikts punkts?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Supermodeļu karjera ir īsa. Izskatās, ka Keitai Mosai tā ir beigusies 33 gadu vecumā, ziņo dzeltenā prese.

Augustā beidzies britu supermodeles un britu apakšveļas ražotāja «Agent Provocateur» sadarbības līgums, un tas netiks atkārtoti noslēgts vai pagarināts, jo Keita Mosa esot par vecu. 740 000 eiro vērto līgumu Mosas vietā ieguvusi 18 gadu vecā Deizija Lova. Arī modes nams «Burberry» atteicies no britu supermodeles pakalpojumiem, izvēloties jauno zvaigzni Aginesi Deinu.

Savas karjeras laikā Mosa bijusi vairāk nekā 300 žurnālu vāka modele, kā arī strādājusi pie visiem pasaules ievērojamākajiem modes dizaineriem. Modeles ekstravagantais uzdzīvotājas dzīvesveids atstājis neizdzēšamas pēdas viņas ārienē — kā atzīst vairāki slaveni modes mākslinieki, Mosa kļuvusi pārāk kaulaina un kārna, turklāt ar neveselīgu sejas krāsu. Arī pati Mosa sapratusi, ka viņas modeles karjera tuvojas beigām, apgalvojot, ka vairs nespēj «turēt līdzi» jaunajām modelēm.

Tomēr, iespējams, Keita modes pasauli nepametīs. Viņa pieļauj iespēju, ka varētu darboties kā dizainere.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu