Celibāts nav mirstamā vaina

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Baiba Aprāne/Apollo

Kā tā var būt, ka vīrietis un sieviete, vēl vairāk — vīrs un sieva, gadiem ilgi dzīvo kopā bez seksa? Saprotiet pareizi — vispār bez seksa.

Un te nav runa par sirmgalvjiem, reliģiskiem fanātiķiem vai tiem gadījumiem, kad visa kā ir gana ar mīļāko. Te ir gandrīz zinātniskā fantastika — vīrietim seksu vienkārši nevajag. Tāpat kā daudziem nevajag, piemēram, cigaretes. Jā, tieši tikpat pašsaprotami.

Velns viņu zina, kas

Viņi ir precējušies ceturto gadu. Abiem vēl nav 30. Ļoti skaists pāris. Ļoti, ļoti! Viņš — vīrišķības iemiesojums: stalts, spēcīgs, noteikts, ar labu humora izjūtu un krietnu devu holivudiska seksapīla. Iekārojams neapšaubāmi. Viņam ir savs bizness un skaista sieva. Ļoti skaista sieva. Katrīna Denēva + Selma Haijaka — tāda viņa ir. Viņai piemīt reti izteikts seksapīls. Tāds kā vulkāns. Ārēji nekādi nedemonstrēts, bet tik ļoti nepārprotams.

Ja es būtu vīrietis, pilnīgi noteikti ņemtu viņu blakus savās vispārdrošākajās fantāzijās. Vai uzdrošinātos tuvoties arī realitātē? Neviennozīmīgi. Ja noķertu viņas raidītu impulsu, tad jā, citādi neuzdrošinātos — pārāk jau nu skaista un pašpietiekama. Es varētu iedomāties, ka neesmu tāds vienīgais gribētājs, un tas mani padarītu traku un nevarīgu, jo ne man tik daudz naudas kontā, ne tik plati pleci, ne... viss tas pārējais, lai lenktu tādu sievieti. Es noteikti būtu iedzīts stulbu stereotipu kompleksos. Par laimi, neesmu vīrietis. Esmu sieviete, kurai patīk vīrieši!

Bet par to pāri... Sekss viņiem ir retāk nekā Ziemassvētki. Bet dzīvo kopā. Velns viņu zina, kas tas ir!

Tikai bērna dēļ

Lūk, kādu klačiņu reiz sanāca noklausīties. (Vēl tagad brīnos, kā man ausis nesatinās kā tūtiņas.) Viņa (kāda draudzeņu draudzenes paziņa) dzīvoja jau gadus četrus kopā ar sava bērna tēvu. Viņiem seksa nebija vispār. Viņa apgalvoja, ka bērna ieņemšana bija viņu pirmais un vienīgais sekss. Neticami, jo viņa ir gana seksuāla sieviete. Bet, ja ticami, tad tas ir perversi, ka viņa ar tādu tipu dzīvo kopā. Viņš nesaprotot, kāpēc viņai TO tik ļoti vajagot, bez TĀ taču var iztikt — nav mirstamā vaina.

Beigu beigās meitene saņēmās un aizgāja. Un kādu brīdi viss viņai bija: i galvas pazaudēšana, i krutais sekss. Gandrīz apprecējās ar vienu ārzemnieku. Īstu mačo atrada.

Nē, neapprecējās, nepaguva. Atkal uzradās bērna tēvs, un abi atkal sagāja kopā. Bija otrais sekss, un viņa atkal palika stāvoklī, bet bērniņu pazaudēja. Iespējams, ka viņa bija stāvoklī no tā ārzemnieka, un pēc pozitīvā testa žigli izprovocēja uz seksu pirmā bērna tēvu...

Bet tad laikam bija trešais sekss (goda vārds — tā viņa man stāstīja, saka tā draudzenes draudzene), un viņa atkal stāvoklī, un šis bērniņš piedzima! Un abi apprecējās. Tā, lūk! Kas ar celibāta adeptu notika — nav zināms.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu