Hale Berija publiski apstiprinājusi savu grūtniecību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CBS

Aktrise Hale Berija un viņas draugs modelis Gabriels Obrijs gaida nākam pasaulē savu pirmdzimto.

«Jā, esmu grūtniecības trešajā mēnesī,» «oskarotā» Holivudas zvaigzne beidzot publiski apstiprinājusi faktu, kas plašsaziņas līdzekļos tika apspriests jau pirms kāda laika. «Mēs ar Gabrielu esam ļoti laimīgi, jo šo notikumu esam gaidījuši ilgi. Turpmākie mēneši būs garākie manā mūžā,» Berija stāstīja slavenajā amerikāņu TV šovā «Access Hollywood».

41 gadu vecā Hale un 31 gadu vecais Obrijs iepazinās 2005. gadā. Aktrises grūtniecības dēļ producentiem jāatliek filmas «Tulia» uzņemšana, ko bija paredzēts sākt šā gada oktobrī.

«Hale ir ļoti laimīga, jo viņa tik sen ir vēlējusies mazuli. Tajā pašā laikā viņa ir nobijusies, jo zina, ka sievietēm, kas slimo ar diabētu, grūtniecības laikā var rasties dažādas veselības problēmas. Viņa dara visu iespējamo, lai laistu pasaulē veselu mazuli,» tabloīdiem stāsta kāda labi informēta persona.

Augusta beigās aktrise apmeklējusi kādu Losandželosas ārstu, kurš specializējas «sarežģītajās» grūtniecībās. Šā gada sākumā Berijai tika veikts neauglības ārstēšanas kurss.

Hale Berija bijusi precējusies divas reizes. 1992. gadā viņa salaulājās ar basketbolistu Deividu Džastisu, ko dievināja. Kad viņu laulība pēc četriem gadiem izjuka, aktrise bija izmisumā un mēģināja izdarīt pašnāvību, saindējoties ar tvana gāzi. Pēc rehabilitācijas kursa beigām Berija 2001. gadā salaulājās ar mūziķi Ēriku Benetu. Šī savienība izjuka 2005. gadā, un kopš tā brīža Hale nozvērējusies, ka nekad vairs neprecēsies. Kādā nesenā intervijā viņa vēlreiz atgādināja savu apņemšanos. «Esmu pārliecināta, ka cilvēki var visu mūžu nodzīvot kopā arī bez saderināšanās gredzena un laulības apliecības. Otro reizi šķiroties, es sapratu, ka tas nav tas, ko es sagaidu no divu cilvēku attiecībām, un nolēmu, ka vislabāk būt vienai.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu